Haberler

Hüda-Par Dicle İlçe Başkanı Kaçırıldı

Hüda Par Dicle İlçe Başkanı Ercan Alparslan, silahlı bir grup tarafından kaçırıldı.

Hüda-Par Dicle İlçe Başkanı Ercan Alparslan'ın silahlı bir grup tarafından kaçırıldığı bildirildi. 

NEREYE GÖTÜRÜLDÜĞÜ BİLİNMİYOR

Edinilen bilgiye göre, Alparslan, minibüsü ile işinden evine dönmek üzereyken Yokuşlu mevkisinde silahlı bir grup tarafından aracı durduruldu. Araca binen grup Alparslan'ı henüz bilinmeyen bir yere götürdü.

"TERÖR ÖRGÜTÜ KAÇIRDI"

Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, AA muhabirine, Dicle İlçe Başkanı Ercan Alparslan'ın kaçırıldığını belirterek, "Dicle ilçe başkanımız terör örgütü tarafından kaçırıldı. BDP'ye çağrım; ilçe başkanımızı bir an önce kılına zarar gelmeden serbest bıraksınlar. Aksi takdirde bunun sorumluluğunu taşıyacaklardır" ifadelerini kullandı. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Güncel

Dicle Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (17)

fuko:

pkk şu dindar kürt lerden ne istiyor

30
19
yanıtYanıtla
Ahmetali@hotmail.de:

PKK dış istihbaratların maşası tehlikeli oyunlar oynuyor ateşle oynarsa bi daha yanacak geçmişteki gibi

31
9
yanıtYanıtla
vanlıgurselcan@mynet.com:

YAV ARKADAŞ BU PKK YILLARCA DOĞU VE GÜNEYDOĞU KÜRT HALKININ KANINI EMDİ NERDEN KÜRTLERI TEMSIL EDECEK BUNLARA DESTEK VERMEK IÇIN INSANIN KESINLIKLE SAF GERİ ZEKALI OLMASI LAZIM BU SEÇIMLERI NASIL KAZANDIĞINI ZANNEDIYORSUNUZ HİLE ILE ALDI.

24
12
yanıtYanıtla
KEDİCİK:

Hür Davarlar Partisinin İlçe Başkanı Ercan Alparslan dağa kaldırıldı. Sırayla üzerinden geçinildi. Akşam saatlerinde binildi sabah saatlerinde inilecek :D

10
21
yanıtYanıtla
KÖPEKCİKfatos89fatos_@hotmail.com:

PKK BDP HDP İÇİN YAŞASIN CEHENNEM... YAPTIKLARINIZIN HESABI SİZDEN SORULACAKTIR... BAKALIM ATEŞE NE KADAR SABIRLIYMIŞSINIZ......

yanıt0
yanıt0
UMUT DOGANumut.dogan@hotmail.com:

allah aşkına siz kendinizin hak oldugunuzumu iddia ediyorsunuz. yaw bi islami yaşantınıza bakın eger kalbiniz iman atesiyle yanıyorsa o zaman hak olursun lakın kalpte iman olmayıp bununla beraber dindarlara karşı bı nefretiniz varsa bence dininizi bi sorgulayın. YA DA KUR AN I KERİM E BAKIN ORADA KENDİNİZİN NE KADAR MÜSLÜMAN OLDUĞUNUZU BULABILIRSINIZ. SİZİ BU SOZLERİNİZDE ÖTÜRÜ KINIYORUM.

yanıt0
yanıt0
MIÇE:

Türklere çon din yedirdiler şimdi kürtlere din iman yedirerek beyinsizleşmelerini ve çatışmaya girmelerini istiyorlar.Bizim karnımız tok bu kandırmacalara din iman yenirmi içilirmi.diclede kim ne etsin hüdaparı.yan 10 oyu vardı ya 15.Ey Kürtler uyuyanlar uyansın özellikle karnını din imanla doyuranlar.

14
16
yanıtYanıtla
Hangunes36@hotmail.de:

Dis gücler biryanda pkk yi atesliyor kaos cikarmayi özlediler adiler eey Türkler ve Kürtler bu oyuna gelmeyin

19
6
yanıtYanıtla
ape ahmed:

hüda partisi pkk nın ve hdp nın korkulu rüyası olacak durum bu tehtitlerle yıldıramassınız onları hdp açık açık seküler bir partioldugunu söyledi seküler demek laikliginde ötesinde tamamen dini anlayıştan uzak olmak demektir ve kürtlerin yarısı bunu kabul etmıyor hdp yi savunan lara bakın cogu sunni bile degil sebahat tunccel sırrı süreyya önder ertugrul kürkçü kürtçe bilmezler kürtleri sunni kürtler dindar kürtler savunur ancak

16
7
yanıtYanıtla
nahre:

Birileri 90 lı yıllarda olduğu gibi Kürt leri birbirlerine düşürmeye çalışıyor. Umarım bu oyuna kimse gelmez..Devir fikir devridir, silah devri değildir. Herkes bu durumda aklı selim davranmalıdır.

7
11
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title