Haberler

Helal Fuarı - Rusya Müftüler Konseyi Başkan Yardımcısı Abbasov

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Detay- Rusya Müftüler Konseyi Başkan Yardımcısı Ruşan Abbasov ile röportaj Moskova'daki Helal Fuarı- Anadolu Ajansı'nın Global İletişim Ortağı olduğu 6. Uluslararası Moskova Helal Fuarı'nda 200'ün üzerinde firma yer alıyor Anadolu Ajansı'nın (AA) Global İletişim Ortağı olduğu 6. Uluslararası Moskova Helal Fuarı'na (Moscow Halal Expo 2015) 200'ün üzerinde firma katılıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Detay- Rusya Müftüler Konseyi Başkan Yardımcısı Ruşan Abbasov ile röportaj Moskova'daki Helal Fuarı- Anadolu Ajansı'nın Global İletişim Ortağı olduğu 6. Uluslararası Moskova Helal Fuarı'nda 200'ün üzerinde firma yer alıyor Anadolu Ajansı'nın (AA) Global İletişim Ortağı olduğu 6. Uluslararası Moskova Helal Fuarı'na (Moscow Halal Expo 2015) 200'ün üzerinde firma katılıyor. Rusya'nın başkenti Moskova'daki Crocus-Expo'da bugün başlayan fuar, Rusya Müftüler Konseyi Başkan Yardımcısı Ruşan Abbasov, bazı ülke büyükelçileri ile çok sayıda davetlinin katıldığı oturumla açıldı. Moskova Helal Fuarı'nın ilk gününde islami bankacılık, finans ve turizm konulu oturumlar düzenlendi. Rusya Müftüler Konseyi Başkan yardımcısı Abbasov fuarla ilgili AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, Rusya'da helal sektörüne olan ilginin her geçen sene arttığını belirterek, helal sertifikası alan şirketlerin sayısında artış gözlemlediklerini söyledi. Abbasov, "Sadece helal gıda konusunda değil, turizm ve islami bankacılığa olan ilgi de her sene artıyor. Bu sene Rusya'da yaşanan ekonomik krize rağmen fuara olan ilginin azalmaması bunun önemli bir göstergesidir" dedi. Abbasov, Moskova Helal Fuarı'na Global İletişim Ortağı olan AA'ya gösterdiği ilgi ve destekten ötürü de teşekkür etti. Rusya'nın helal endüstrisindeki en önemli organizasyonu kabul edilen fuara bu sene 200'ün üzerinde firma katılıyor. AA'nın Global İletişim Ortağı olduğu "Moscow Halal Expo 2015"e, başta Rusya'da yaşayan Müslümanlar olmak üzere yoğun ilgi gösteriliyor. Moskova Helal Gıda Fuarı, düzenlenecek oturumlar ve etkinliklerle 23 Mayıs'a kadar devam edecek.

Kaynak: AA / Güncel

Rusya Federasyonu Anadolu Ajansı Moskova Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title