Haberler

Hayalleri Gerçek Oldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Gez-Gör-Tanı-Yaşa ve Yaşat Aktivitesi” ile bugüne kadar hiç deniz görmeyen 40 kız çocuğunu denizle buluşturarak hayallerini gerçekleştirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, "Gez-Gör-Tanı-Yaşa ve Yaşat Aktivitesi" ile bugüne kadar hiç deniz görmeyen 40 kız çocuğunu denizle buluşturarak hayallerini gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, proje kapsamında daha önce de erkek çocukların katıldığı etkinliğin ikinci bölümünde, Mersin'de denize girmemiş 12-15 yaş aralığındaki 40 kız çocuğunun ilk defa denizle buluştuğu bildirildi. Açıklamada, Mersin merkez ve ilçelerden toplam 80 öğrencinin, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik sayesinde bir araya gelerek kaynaşma fırsatı bulduğu kaydedildi.

Büyükşehir Belediyesi'nin Gençlik Kampı'nda denize girmenin yanı sıra birçok sosyal ve kültürel etkinliğe katılan çocukların, Mersin'in tarihi ve turistik yerlerini de gezdiği kaydedilen açıklamada, Mersin Müzesi ve Atatürk Evi'ni ziyaret eden çocukların, kamp süresince ayrıca Kaya Mezarları, Eshab-ı Kehf ve St. Paul Kuyusu'nu da gezdikleri ifade edildi.

Böyle bir projeye ilk defa katıldıklarını ve proje ile arkadaş edinerek sosyalleştiklerini belirten çocuklar, Başkan Kocamaz'a hayallerini gerçekleştirme fırsatı sunduğu için teşekkür ederken, Büyükşehir belediyesi yetkilileri, projenin önümüzdeki yıllarda yaz aylarında da devam edeceğini belirttiler. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title