Haberler

Havalar Önce Isınacak Sonra Tekrar Soğuyacak

Güncelleme:

"Salı, çarşambadan itibaren sıcaklıklarda artış olacak" diyen Bünyamin Sürmeli, nisan ayının ilk günlerinden sonra bir soğuk hava dalgasının daha gelebileceğini belirtti.

Sıcaklıkların salı ve çarşambadan itibaren artacağını söyleyen CNNTürk meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli, "Ama daha soğuklar bitmedi" dedi. Sürmeli, nisanın ilk günlerinden sonra bir dalganın daha gelebileceğini söyledi.

Bünyamin Sürmeli'nin açıklamaları şöyle:

ILIK HAVA SALIDAN İTİBAREN GELECEK

Batıya ılık hava salıdan itibaren gelecek. Kar yağışlarının olduğu alanlarda soğuk hava haftanın ilk yarısını içine alıyor. Ilık hava batıdan gelip doğuya doğru gidecek. Sıcaklık ancak perşembe, cuma doğuya doğru taşınacak. Perşembe, cumadan itibaren kar yağışlarına veda edeceğiz.

DOĞU BÖLGELERDE KAR

Ama haftanın ilk yarısında bu soğuklar devam ederken eş zamanlı olarak hayatı zorlaştıracak miktarda yağışlar da var. İç Anadolu'nun doğusunda, Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinde, Gümüşhane, Bayburt civarında ve Doğu Anadolu'da soğuk ve yağışlar birleşince kar yağışları hayatı zorlaştıracaktır. Ciddi bir kar kalınlığı oluşturacak. İç Anadolu'dan Doğu Anadolu'ya açılan yollarda, Sivas, Kayseri üzerinden Doğu'ya açılan yollarda ulaşım biraz sıkıntılı olabilir.

PAZARTESİ ANKARA'DA KAR VAR

Batı'da hava açmaya başlıyor. Ancak bölgesel zayıf yağış geçişleri var. Pazartesi sabahın ilk saatlerinde Başkent çevrelerinde yine bir kar bekliyoruz. Ardından hava açmaya, sıcaklık yükselmeye başlayacak salıdan itibaren.

SALI, ÇARŞAMBADAN İTİBAREN SICAKLIKLAR ARTACAK

Ancak don hadisesi riski var. Pazartesiden salıya geçişte geceye dikkat. Ayaz, hafif orta seviyede İç Anadolu'da, İç Ege'de bekleniyor. Salı, çarşambadan itibaren sıcaklıklarda artış var. Tırmanış hafta ortalarından sonra bahar değerlerini aşacak. 20 derecelere, 22 derecelere, kuzeyde Marmara'da bile çıkabilecek.

SOĞUKLAR HENÜZ BİTMİYOR

Ancak daha soğuklar bitmedi. Nisanın ilk günlerinden sonra bir sistem daha gelebilir.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

baharı bekleyen katiller:

Pkklılar baharı bekliyordu, baharı göremeden eşek cennetine gidiyorlar sefiller.

22
2
yanıtYanıtla
MUTLUYUZ:

cünkü biz AKP, liyiz. . . en mutsuzlar, , , chp, lilerdir, , , cünkü liderleri iktidarsiz, , , , , hahahahah

5
3
yanıtYanıtla
chp li:

yagmurlar göz yaşı olmuş. . karlar hançer. . esen meltemler bıçak. . bu ülke bu adalet bu hayat böyle oldukça güneş bile üşütüyor insanı. . .

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title