Haberler

Hatay'da Suriyeli Hırsız Dehşeti!

Güncelleme:

Hatay'da Suriyeli hırsız, evine girmek üzereyken arkasından yaklaştığı kadını darp edip ellerini ve ayaklarını bağlayarak telefon ve parasını alıp kaçtı.

Hatay'ın Arsuz ilçesinde, Suriyeli olduğu iddia edilen hırsız, evine girmek üzereyken arkasından yaklaştığı kadını önce darp etti. Ardından çıglığını duyurmak isteyen kadını saçından sürükleyip bayılttı ve el ile ayaklarını bağlayarak telefonlarıyla parasını alarak kayıplara karıştı.

SESİNİ DUYURMAK İSTEDİ AMA...

Arsuz'un Karaağaç Mahallesi Yunus Emre Caddesi 295. Sokak'ta meydana geldi. Komşu ziyaretinden evine geçmek istediği öğrenilen 26 yaşındaki Esra Alkan Köybaşı, anahtarla evinin kapısını açarken arkadan kendisine yanaşan bir kişi tarafından başının kapıyı vurulması ile etkisiz hale getirildi. Evinde kimsenin olmadığı öğrenilen Köybaşı, çığlık ile komşularını sesini duyurmak isteyince Suriyeli olduğu iddia edilen hırsız tarafından önce ağzı, sonra ise elleri ve ayakları bağlandı.

"SAÇIMDAN ÇEKTİ, BAYILDIM"

Uzun boylu, esmer ve kirli sakallı olan şahsın kendisine sadece para dediğini anlatan Köybaşı, "Evimin kapısını açarken arkamdan gelen kişi önce kafamı evimin kapısına vurdu. Yere düştüğüm esnada ise beni tekmeledi. Evimin girişinde bulunan tornavida ile kendisine vurmaya çalıştım ancak bu defa beni tokatlamaya başladı. Daha sonra pencere kenarına gidip sesimi duyurmak istedim. O esnada ise beni saçımdan çekiştirdi. Astım hastası olduğum için bayılmıştım. Kendime geldiğimde ağzım, ellerim ve ayaklarım bağlanmıştı. Kendi imkanlarımla evimden dışarı çıkıp komşularıma haber verdim. Çantamda bulunan 2 adet cep telefonu ile 60 TL param ve imitasyon olan altınlarım çalınmış" dedi.

GÖZYAŞLARIYLA ANLATTI

Yaşadığı dehşet dolu anları gözyaşları içerisinde titreyerek anlatan genç kadın, daha önce de komşularının evlerine hırsız girdiğini söyledi. Kendisini darp eden hırsızın Suriyeli olduğunu iddia eden genç kadın, verdiği eşkalin robot resminin çizilmesi için Arsuz Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Gaziantep'e gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karaağaç Arsuz Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (28)

POLAT ALEMDAR:

TEŞEKKÜRLER AKP , ÜLKEYİ GETİRDİĞİN SON NOKTA İÇİN . HAYALDİ KABUS OLDU YAŞATTIKLARIN VE YAŞATACAKLARIN !!!!

42
2
yanıtYanıtla
DERSİMLİ:

AKP''NİN HATAYA ARMAĞANI BU UĞURSUZLAR OLDU.

42
1
yanıtYanıtla
mim:

suriyelilerin kanı bozuktur. hükümet asrın hatasını yaptı. insan olana lafımız yok ama çoğu böyledir. herköşede dilencilervar. ev sahibini öldüren suriyeli kiracıyı, ablasını öldürüp doğrayan suriyeli vs. gördük. bunlar insan olsaydı kendi ülkelerini bu hale getirmezlerdi

34
0
yanıtYanıtla
ayşe:

yakında kendi ülkemizde yabancı olucaz

33
1
yanıtYanıtla
....:

siz daha durun onlar belirli bir sure sonra turk pasaportu alsin. daha neler olacak. bunlar daha birsey degil.

30
1
yanıtYanıtla
34Mobil-ANDROID:

2015 de akp ye oy vermicemin 1. nedeni suriyeliler

24
2
yanıtYanıtla
umutMobil-ANDROID:

her suriyeli potansiyel pkk dir...er veya gec....sonuc bu...

22
3
yanıtYanıtla
ataMobil-ANDROID:

kendi sarayina al suriyeleri 1 oy icin dusurdugun hald bak

21
1
yanıtYanıtla
Haklı:

eee akp, senin de ipin çekilecek zaman geliyor. yok çözüm süreci, yok suriyeli. ulen verdiğimiz oylardan artık utanıyoruz. bizim için akp artık bitti

18
3
yanıtYanıtla
isimMobil-ANDROID:

suriyelilere kobanililere tc kimlik verilecek ve oyu akp ye verecekler anlaşma böyle. bu benim görüşüm. ülkeye vereceği rahatsızlik önemsiz.

19
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title