Haberler

Gyiad, Aile Şirketleri Konferansı Düzenleyecek

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYİAD), aile şirketlerinin yönetimi ve karşılaştığı sorunları ele almak için "Aile Şirketleri Konferansı" düzenleyecek.

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYİAD), aile şirketlerinin yönetimi ve karşılaştığı sorunları ele almak için "Aile Şirketleri Konferansı" düzenleyecek.

GYİAD açıklamasına göre, 22 Ekim 2014 Çarşamba günü Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilecek konferansta "Aile Şirketlerinin Yönetimi", "Aile Şirketlerinin Sorunları ve Çözümleri" konu başlıkları ele alınacak.

GYİAD Ticari İlişkiler Komitesi'nin organize ettiği konferansta, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton ile Arzum Üst Yöneticisi Murat Kolbaşı deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen GYİAD Başkanı Burcu Akdarı Toprak, aile şirketi olarak kurulan ve önemli başarılara imza atan pek çok firmanın kurumsallaşamadığı için ciddi sorunlarla karşılaştığını belirterek, Türkiye'nin genç patronlarının bu hataya düşmemeleri için Aile Şirketleri Konferansı'nı düzenlediklerini kaydetti.

Toprak, sürdürülebilir başarı için geçmişin deneyimlerden yararlanmanın önemine işaret ederek, 2013 yılında Türkiye'de faal durumdaki şirket sayısının yıllık yüzde 3,46 artarak 972 bine ulaştığını, buna karşın binlerce firmanın da kapandığını aktardı.

Başlangıçta ciddi başarılar elde eden firmaların pek çoğunun ikinci ve üçüncü kuşakta ailevi veya yönetimsel nedenlerle sorunlar yaşadıklarına dikkati çeken Toprak, şunları ifade etti:

"Ülkemizde girişimcilikle anılan bir dernek olarak 30 milyar liralık bir hacmi yöneten üyelerimizi ve iş dünyasını bu noktada aydınlatmak istiyoruz. Hemen her aile şirketini tehdit eden riskleri ve korunma yöntemlerini, yine iş dünyasının tecrübeleri ışığında paylaşmak için Ernst & Young işbirliğiyle Aile Şirketleri Konferansı'nı düzenliyoruz. Zamanla aile şirketlerinde ağaç büyüyor, daha çok dallanıyor. Bunun neden olduğu sorunları ve üretilen çözümleri dinlemek için iş dünyamızın saygın isimlerini konferansımızda ağırlayacağız. Onların bizlere anlatacaklarıyla dalgalı denizde fırtınaya yakalanan şirketlerimize yeni bir rota çizip, çok daha rahatlıkla güvenli limanlara ulaştırabileceğiz." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Burcu Akdarı Toprak Çırağan Sarayı Hamdi Akın Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title