Haberler

"Güzellikler Şehri Karacabey"

Güncelleme:

Karacabey Belediyesi, 'Temiz ve çevreye duyarlı bir kent' hedefi doğrultusunda kararlı çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, Karacabeyliler de gösterdikleri özveriyle belediyenin gerçekleştirdiği çalışmalara yardımcı oluyor.

Karacabey Belediyesi, modern belediyecilik anlayışı kapsamında 'Temiz ve çevreye duyarlı bir kent' oluşturmak adına ilçe genelinde birbirinden önemli çalışmalara imza atarken, Karacabey halkı da yapılan çalışmalara duyarsız kalmayarak, katılımcı bir anlayışla ilçenin daha da güzel bir hale gelmesi adına ellerinden gelen desteği gösteriyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "Güzellikler Şehri Karacabey" sloganı doğrultusunda çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerine vurgu yaparak; "Karacabey'i içerisinde yaşayan tüm sakinleriyle mutlu ve huzurlu bir kent haline dönüştürmek adına çalışmalarımızı ilk günkü heyecanla sürdürmekteyiz. Karacabey'de sadece insanlarımız için değil, sokaklarımızı paylaştığımız sevimli dostlarımız sokak hayvanlarının da daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürebilmelerini çok önemsiyoruz. Aynı şekilde, yeşili ve doğasıyla temiz bir çevre sağlamak adına da titizlikle hareket ediyoruz" dedi.

"Karacabeyli Hemşerilerimiz Bize Büyük Destek Veriyor"

Göreve geldikleri günden bu yana, modern belediyecilik anlayışları gereği çevre sağlığı ve sokak hayvanlarının yaşam koşullarına yönelik önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Başkan Ali Özkan; "Sevimli dostlarımız sokak hayvanları için ekiplerimiz her türlü çağdaş imkânı sağlıyor. Panayır yerinde oluşturduğumuz istasyonda, gereken tüm aşılama ve bakım çalışmaları yapılıyor. Her türlü vatandaş ihbarları değerlendirilip, gereği anında yerine getiriliyor. Tüm bunların yanı sıra; ilçenin uygun yerlerinde atık yiyecek ve ekmek toplama köşeleri oluşturduk. Vatandaşlarımızın bu konuda bizlere büyük bir gayretle yardımcı olmalarını görmek, Karacabeyli hemşerilerimiz adına gerçekten gurur verici. Yeni yıla soğuk ve karlı havalarla merhaba dediğimiz bu günlerde, vatandaşlarımızın da sokak hayvanları konusunda duyarlı olmalarından son derece memnununuz" şeklinde konuştu.

"Karacabey Nilüfer Çiçekleri ile Donatılıyor"

Temiz çevre hedefleri doğrultusunda çöp konteynırlarının da periyodik olarak dezenfekte çalışmaları başlattıklarını ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan: "Şimdi de çöp konteynırlarını ilçenin eşsiz doğal güzelliklerinden olan Nilüfer çiçekleri ile donatıyoruz. Amacımız, ilçemizin her bir noktasında bu güzelliklerle Karacabeylilerle buluşturmak. Yapmış olduğumuz çalışmalarla birlikte, inanıyorum ki en güzel kent Karacabey olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karacabey Belediyesi Ali Özkan Güncel Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title