Haberler

Güral Sapanca Otel'den Yaza Merhaba Kokteyli

Güral Sapanca Wellness & Convention Oteli, İstanbul, Sakarya ve Kocaeli'de bulunan şirket yöneticilerini düzenlediği, "Yaza Merhaba Kokteyli" ile ağırladı.

Güral Sapanca Wellness & Convention Oteli, İstanbul, Sakarya ve Kocaeli'de bulunan şirket yöneticilerini düzenlediği, "Yaza Merhaba Kokteyli" ile ağırladı.

Havuz başında gerçekleşen kokteyle Turizm Koordinatörü Kamil Berk, Mali ve İdari İşler Müdürü Kadir Ay, Satış Müdürü Gülşah Yalçındağ Volkan, Satış ve Pazarlama Müdür Yardımcısı Didem Manavoğlu, Yiyecek ve İçecek Müdürü Suat Kantarcıoğlu ile bölgede faaliyet gösteren Çelikord, Ülker, Acıbadem Hastanesi, Toyota Boshoku, Nida Su, Erdem Holding, Hundai, Howon, Subor, Mertcan Metal ve Brisa gibi şirketlerin üst düzey yöneticileri katıldı.

Havuz başında gerçekleşen gecenin açılışında bir konuşma yapan Otel Müdürü Tezcan Özdemir, Güral Sapanca Wellness & Convention'da geçen yıl 101 bin misafir ağırladıklarını belirterek, "Bir çok doğal zenginlikler ile taçlandırılmış Sapancamızda sizlerle birlikteliğimiz 2008 yılından bu yana devam ediyor. Geçtiğimiz yıl otelimiz için başarılarla dolu bir sene oldu. Yaklaşık 101 bin misafirimizi otelimizde ağırladık. Toplamda 550 adet ulusal ve uluslararası şirket toplantısına ev sahipliği yaptık. Her 100 misafirimizden 98' i otelimizden memnun ayrıldı ve yine her 100 misafirimizden 97'si bizi tekrar tercih edeceğini bildirdi. Türkiye'nin ilk ve tek 6 kalite belgeli oteli olmaya hak kazandık. Aynı zamanda kalitemizi almış olduğumuz ödüllerle de taçlandırdık. 2011 yılında aldığımız ödüller; En İyi Quality Spa & Wellness Oteli Ödülü, Capital& Ekonomist dergileri tarafından Doğa Turizmi dalında birincilik ödülü, Skal derneği tarafından 'En İyi Sağlık, Spa, Güzellik Oteli' ödülü, Ace of Mice dergisi tarafından 'Marmara Bölgesi En İyi Toplantı Oteli' ödülü ve ETS turizm tarafından 'En İyi İstanbul Çevre Oteli' ödülü. Güral Sapanca da ki bu başarılarımızdan aldığımız enerjiyle, yepyeni bir termal otel anlayışı Gural Afyon Wellnness & Convention Nisan 2012'de hizmete girdi. NG Grubunun 3. Oteli olan Güral Afyon Türk turizminin parlayan yıldızı olmaya aday. Bu yeni otelimizde de sizleri görmekten mutluluk duyacağız. Bu yıl dördüncüsünü düzenlemiş olduğumuz tenis turnuvasına katılan tüm sporculara ve turnuvaya gösterdikleri ilgiden dolayı Sakarya Tenis Kulübü, Serdivan Tenis Kulübü, İzmit Tenis Kulübü, Marten Tenis Kulübü, Sporyum Tenis Kulübü ve Tüpraş' a otel yönetimimiz adına çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından 4. Geleneksek Güral Otel Tenis Turnuvasında dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Canlı müzik eşliğinde devam eden gecede, Satış ve Pazarlama Müdür Yardımcısı Didem Manavoğlu ve departman çalışanları Oğuzhan Cebeci, Cüneyt Erdal, Uğur Aydın, İbrahim Kahraman, Burçin Temel, Betül Baytunca, Ebru Özkan ve Kübra Tevetoğlu gece boyu misafirlerle tek tek ilgilendiler. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Sakarya Sapanca Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title