Haberler

Gündem Özeti / 14 Haziran 2014

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mütevelli Heyeti toplantısına, Artvin Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış törenine katılacak, Artvin Belediyesi'ni ziyaret edecek.

(Rize 12.00/Artvin/14.00/16.00)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisini ziyaret edecek, Hilton Otel'de düzenlenecek Toplumsal Uzlaşı Toplantısına katılacak.

Kılıçdaroğlu, Akadlar Kültür Me GÜNDEM ÖZETİ / 1 rkezi'nde düzenlenen Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Yılın Basın Fotoğrafları Ödül Töreni'nde bulunacak.

(Ankara/11.00/12.00/İstanbul/19.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1 - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Yerel Yönetim Politikaları Açısından Çocuk ve Şehir Çalıştayı'na katılacak, Beyoğlu Belediyesi'ni ziyaret edecek ve Kasımpaşa'da Sosyal Market ve Lojistik Destek Merkezi'nin açılışını yapacak.

(İstanbul/11.00/13.00/13.30)

2- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Denizlerin Terk edilmiş Av Araçlarından Temizlenmesi Projesi" pilot uygulamasının açılışını yapacak.

(İstanbul/11.30-15.00)

3- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sason Gençlik Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi'nin açılışına katılacak, Valiliği ziyaret edecek, İŞKUR istihdam şampiyonları ödül törenine, Milli Eğitim Yetenek Sınavlarına Hazırlık Açılış Törenine ve jandarma'nın 175. kuruluş yıl dönümü etkinliğine katılacak.

(Batman/ 12.00/ 14.30/ 15.00/ 16.00/ 17.00)

4- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu açılış törenine katılacak

(Artvin/14.00)

5- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 10. dönem Eğitim faaliyetlerinin tamamlanması dolayısıyla düzenlenen sertifika törenine katılacak.

(Ankara/13.00)

6- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Çerkezköy ilçesinde bir ilaç firmasının üretim tesisinin açılışına katılacak.

(Tekirdağ/14.00)

7- CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, parti genel merkezinde düzenlenecek "Soma Katliamı, İş Sağlığı ve Güvenliği" toplantısının açılış konuşmasını yapacak.

(Ankara/14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- IŞİD örgütünün Musul kentindeki saldırları ve Türk Başkonsolosluğuna düzenlenen baskının ardından yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

(Bağdat)

2- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

(Şam/Halep)

3- Mısır'da İhvan üyeleri hakkındaki gözaltı ve yargılamalar ile darbe karşıtı gösteriler izleniyor.

(Kahire)

4- Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

1- Üniversite giriş sınavının ikinci basamağı olan Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS), bugün gerçekleştirecek Sosyal Bilimler Sınavı (LYS-4) ile başlayacak.

(10.00)

2- Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret edecek

(Trabzon/11.30)

SPOR

1- 2014 FIFA Dünya Kupası'nın üçüncü gününde, B Grubu'nda Şili-Avustralya, C Grubu'nda Kolombiya-Yunanistan ve D Grubu'nda da Uruguay-Kostarika maçları oynanacak.

(Cuiaba/01.00/Belo Horizonte/19.00/Fortaleza/22.00)

2- 2014 FIVB Dünya Ligi F Grubu 2. tur 2. maçlarında Meksika-Türkiye ve Tunus-Küba karşılaşmaları yapılacak.

(Tunus/19.30/17.00)

3- 2014 CEV Erkekler Avrupa Ligi B Grubu 2. ayak ilk maçında Türkiye, Atatürk Spor Salonu'nda Avusturya ile karşılaşacak.

(İzmir/18.00)

4- 2014 CEV Bayanlar Avrupa Ligi A Grubu 2. ayak ilk maçında Türkiye, Bulgaristan ile mücadele edecek.

(Sofya/17.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title