Haberler

Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak Açıklaması

Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak, Türkiye'de büyük bir artış gösteren alışveriş merkezlerinin elektrik ticareti açısından önemli bir hedef kitle oluşturduğunu belirterek, Zorlu Elektrik olarak yüksek elektrik giderlerine sahip AVM'lere yönelik...

Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak, Türkiye'de büyük bir artış gösteren alışveriş merkezlerinin elektrik ticareti açısından önemli bir hedef kitle oluşturduğunu belirterek, Zorlu Elektrik olarak yüksek elektrik giderlerine sahip AVM'lere yönelik avantajlı hizmetler geliştirdiklerini kaydetti.

Yapılan açıklamaya göre, Zorlu Elektrik, Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda 6-7 Mart 2013 tarihleri arasında düzenlenen 5. Alışveriş Merkezi (AVM) Yatırımları Fuarı'na katıldı.

AVM sektörünün bugünü ve geleceğinin tüm yönleri ile sektör profesyonelleri tarafından ele alındığı 5. AVM Yatırımları Fuarı'nda yurt içinden ve yurt dışından 500'den fazla üst düzey katılımcı bir araya geldi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak, Türkiye perakende sektörünün prestijli marka ve yöneticilerini buluşturan bu önemli organizasyonda yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Serbest tüketicilerin enerji kaynağı temininde artık çok önemli avantajlar elde edebildiğini belirten Ak, elektrik ticareti alanında gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yapılan mevzuat değişiklikleriyle, elektrik ticareti alanında sektörde olumlu yönde bir ivme gözlemlendiğini vurgulayan Ak, en son Ocak ayında EPDK tarafından belirlenen yıllık "Serbest Tüketici" limitinin 5 Bin kilovat/saat'e

(kWh) düşmesiyle birlikte, aylık ortalama 150 liralık fatura tutarına sahip aboneler "Serbest Tüketici" kapsamına alındığını hatırlattı.

-AVM'ler elektrik ticareti açısından önemli bir hedef kitle haline geldi-

Zorlu Enerji Grubu olarak, elektrik ticareti alanında da faaliyetlerini aktif olarak sürdürdüklerini dile getiren Ak, "Grubumuz bünyesinde yerli ve yenilenebilir kaynaklardan ürettiğimiz elektrik enerjisinin satışını sağlamak ve bu yöndeki pazarlama faaliyetlerini müşteri odaklı bir şekilde yürütebilmek amacıyla güçlü bir organizasyon ve bilişim altyapısı oluşturduk. Bu doğrultuda, serbest tüketici sayısındaki hızlı artışa yanıt verebilmek için ikili anlaşmalarla saatlik, dönemlik ve piyasa fiyatlarına uyarlanmış alternatif fiyatlandırma seçenekleri hazırlıyoruz. Ayrıca, sanayi ve ticarethaneler için tüketim hacmi ve alışkanlıklarına yönelik düşük maliyetli tarife paketleri hazırlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de büyük bir artış gösteren alışveriş merkezlerinin elektrik ticareti açısından önemli bir hedef kitle oluşturduğunu belirten Sinan Ak, Zorlu Elektrik olarak yüksek elektrik giderlerine sahip AVM'lere yönelik avantajlı hizmetler geliştirdiklerini de kaydetti.

Muhabir: Ziya Altunbaş

Yayıncı: Zekeriya Gülün - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Zorlu Grubu Sinan Ak Türkiye Politika Güncel Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kabani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kabani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title