Haberler

Yüksekova'da Öldürülen Terörist Okul Müdürü Çıktı

Güncelleme:

Yüksekova'daki operasyonlarda 30 Mart'ta 'Kamuran Amed' kod adlı PKK'lı öldürüldü. Teröristin Mehmetçik İlköğretim Okulu'nun eski müdürü Ahmet Akdeniz olduğu ortaya çıktı.

Hakkari Yüksekova'da 30 Mart'ta güvenlik güçleri Cumhuriyet Mahallesi'nde düzenledikleri gece operasyonunda bir teröristi etkisiz hale getirdi. PKK'nın şehir yapılanması olan YPS içinde 'Kamuran Amed" kod adını kullanan teröristin resmi kimliğine ulaşıldığında ise Yüksekova Mehmetçik İlköğretim Okulu'nda 2015 yılına kadar müdürlük yapan Ahmet Akdeniz olduğu anlaşıldı. Akdeniz'in bölge halkının şikayetleri üzerine hakkında soruşturma açılıp, terör örgütü PKK'ya üyelik, yardım ve yataklıktan görevden alındığı öğrenildi.

ÖDÜL BİLE ALMIŞ!

Vatan gazetesinden Esra Can Sinav'ın haberine göre Yüksekova'da öğretmenlik yapan Akdeniz, 2010 yılında eğitimle ilgili yaptığı açıklamalar ve 'Nilüfer çiçeği' projesiyle medyada yer almıştı. Kendisinin öğretmensizliğin acısını çok çektiğini ve bundan dolayı öğrencilerinin de çekmesini istemediği şeklinde yaptığı açıklamalar basında yer almıştı. Bunun yanında 2012 yılında yaptığı çalışmalarla Milli Eğitim Bakanlığı Toplam Kalite Yönetimi (TKY) tarafından ödül almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Akdeniz Yüksekova Hakkari Güncel Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500

Yorumlar (230)

Eser:

Bu ülkede Kürt düşmanlığı, hak hukuk savaşı falan yoktur. Öğretmen olup okulda çocuk beyni yıkayabilecek kadar, Milletvekili olup mecliste devleti katil diye suçlayabilecek kadar, tıp fakültesi okuyup doktor olup terörist tedavi edebilecek kadar, avkat olup çocuk öldüren katilleri gözlerimizin içine kin kusarak bakarak savunabilecek kadar özgür ve hak sahibisiniz. Yeter Maval okumayın. Bu ülkede Türk düşmanı Rus hayranı ''''Kürt Irkçılığı'''' problemi vardır. Sizin istediğiniz daha nasıl bir hak gardaş

199
6
yanıtYanıtla
bbb:

BEN YILLARDIR AYNI ŞEYİ SAVUNUYORUM DOĞUDA YAŞAYAN KÜRTLERİN ÇOĞUNLUĞU PKK LIDIR

165
9
yanıtYanıtla
volan dişlisi:

batıda hdp ye o kadar oy nasıl çıkıyor bence batıdakilerde aynı

yanıt4
yanıt0
MELDA:

bu ırkın hepsi böyle hain genlerinde var bunların. devletin ödül verecek kadar güvenip beğendiği kürt buysa diğerlerini düşünmek bile istemiyorum

140
18
yanıtYanıtla
net:

Nde ırkı yahu yeryüzünde milliyeti belli olmayan tek sürü bunlar.

yanıt104
yanıt1
DELİKANLI ASKER:

EĞER MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINDA BİR MÜDÜRÜ ÖLDÜRÜLÜP PKK LI DİYE YAFTA YAPIŞTIRILIYORSA , BURADA BİR YANLIŞLIK VAR YA DA ZALİMİN ZORBALIĞINA KARŞI ÇIKMIŞ BİR VATANDAŞIN İSYANI VARDIR . . . BİR ÖĞRETMEN DURUP DURURKEN İSYAN ETMEMİŞTİR. . .

8
89
yanıtYanıtla
MehemeMobil-IOS:

Kurtler cahil diyoruz kandiriliyorlar diyoruz ama hepte tahsilli cikiyorlar

69
4
yanıtYanıtla
HAZMETTİNİZMİ?:

MİLLİYET ATTIĞIN BAŞLIK ''KİMLİĞİNİ ÖĞRENDİĞİNİZDE ŞOK OLCAKSINIZ'' ÇOK KOMİK!!! YAHU PKK YA NE İSTEDİDE VERMEDİK DİYEN, PKK TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİLDİR DİYEN, TERÖR VE YSK KANUNLARINI DEĞİŞTİREREK TERÖRÜ LEGAL HALE GETİREN, MECLİSE TAŞIYAN, BELEDİYELERİ TESLİM EDEN KİMDİ? ŞEHİRLERİ PKKYA İŞGAL ETTİREN KİMDİ? YAZDIĞI KİTAPLARDA ALLAHLIĞINI İLAN EDEN NAMAZA TİYATRO DİYEN APO ''ÇOCUKKEN NAMAZ KILARDI ÜÜÜÜÜÜÜ ÇOK MUHTEREM BİRİYDİ DİYE ANIRANLAR KİMDİ? PLANLI BOP PROJESİ. . .

44
3
yanıtYanıtla
bismillah.:

mekanın cennet olsun

10
33
yanıtYanıtla
müslüman cizreli:

mekanini skim onun

yanıt3
yanıt0
Tüm 230 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title