Haberler

Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nde Mezuniyet Coşkusu

Güncelleme:

Yeni Yüzyıl Üniversitesi ikinci dönem mezunlarını verdi.

Harbiye Askeri Müze ve Kongre Merkezi 30 Ağustos Salonu'nda gerçekleştirilen mezuniyet töreninde, Sağlık Meslek Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu ve lisansüstü programları bitiren öğrenciler diplomalarını aldı. Törene, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Azmi Ofluoğlu, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. H. Hüsnü Gündüz, dekanlar, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci yakını katıldı.

İki yıllık eğitim öğretim hayatlarının sonunda emeklerinin karşılığını alan öğrenciler, mezuniyet coşkusu için Harbiye'de bulunan askeri müze ve kongre salonunda toplandı. Yıllardır bin bir türlü fedakarlıkla okuttukları çocuklarını en mutlu günlerinde yalnız bırakmak istemeyen veliler de onlara eşlik etti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan törende, öğrenciler üzerinde büyük emeği olan akademisyenler teker teker kürsüye çıkıp duygusal konuşmalar yaptı. Rektör Prof. Dr. H. Hüseyin Gündüz, velilere, "Çocuklarınızı emin ellere teslim ettiniz" diye seslendi. Gündüz, "Okuldan sonra öğrencilerimizi zorlu basamaklar bekliyor olacak, her basamakta problemler olacaktır ancak siz bu problemlerin çözümünü burada öğrendiniz. Yeni Yüzyıllı olmak bir kimlik meselesi, bizler bir gün burada oluruz ya da olamayız ama sizler ömrünüz olduğu sürece bu kimliklere sahip çıkacaksınız. Yönetimimiz öğrencilerimiz için ellerinden gelen gayreti gösteriyor, gece gündüz demeden canhıraş şekilde çalışıyor, bugün bu emeklerin sevincini yaşıyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından okul birincisi Yasin Bostancı başarı belgesini ve plaketini Dr. Azmi Ofluoğlu'dan aldı ve ardından mezuniyet kütüğüne künyesini çaktı. Tıbbı Laboratuvar Teknikleri öğrencisi olan Yasin Bostancı birinciliği ailesinin desteğine borçlu olduğunu söyleyerek, tüm hocalarına teşekkür etti. Diğer bölüm birincileri plaketlerini aldıktan sonra öğrenciler büyük bir coşkuyla keplerini havaya fırlattı. Kep fırlatma töreninin ardından etkinlik sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Gündüz Harbiye Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Burçlara göre doğal taş nedir? Hangi burç hangi doğal taşı kullanmalı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 3 nerede çekildi, hangi ilde? Eyvah Eyvah 3 konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 3 ne zaman çıktı, hangi şehir ve ilçede çekildi? Eyvah Eyvah 3 filmi konusu nedir? Eyvah Eyvah 3 oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 3 özeti! #128250 Kargo ile neler gönderilemez? Kargo ile ne göndermek yasak? İnci Taneleri CANLI izle! 16 Mayıs İnci Taneleri 15. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 16 Mayıs ATV Aldatmak 69. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Selahattin Demirtaş'a kaç yıl ceza verildi? Kobani davası ne? Unutkanlık Neden Olur? Unutkanlığa Ne İyi Gelir? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Figen Yüksekdağ ceza aldı mı? Kobani davası olayı ne? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 16 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title