Haberler

Şile'de kadın cinayeti; katil zanlısı eş 3 seçenek sunmuş (2)

Güncelleme:

CENAZE YALOVA'YA GETİRİLDİŞile'de boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından öldürülen Gözde Çelen'in cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındıktan sonra Yalova'nın Altınova ilçesine getirildi.

CENAZE YALOVA'YA GETİRİLDİ

Şile'de boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından öldürülen Gözde Çelen'in cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındıktan sonra Yalova'nın Altınova ilçesine getirildi. Ailesi tarafından ilçeye bağlı Subaşı Beldesi'ne getirilen Gözde Çelen'in cenazesi için ikindi namazının ardından Kalıcı Konutlar Camii'nde cenaze töreni yapıldı. Cenazeye Gözde Çelen'in ailesi ve yakınları da katıldı. Cenazede ailesinin ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

'KIZIMIN GÜLEN YÜZÜ GÜLMEZ OLDU'

Cami avlusunda gazetecilerin sorularını cevaplayan acılı baba Özcan Aslan, damadının kızını sürekli darp ettiğini belirterek, "Polisle birlikte darp raporu almaya gitti. Polisler 'Darp raporun var. İstersen içeri alalım' diyor. Kızım da korkuyor, daha kötü olur diye kabul etmiyor. Bize de söylemedi. En son dün kızımı konuşmak için yine kandırıyor. Ama neyle kandırıyor bilmiyorum. Tehdit mi ediyor bilmiyorum. Kızım bile bile dayak yiyeceğini gidiyor. Artık ölüme gitti. Bu olaylar sürekli yaşanıyordu. Kızım içine ata ata o gülen yüzü gülmez oldu. O güzel yüzü karardı kızımın. Bize anlatmazdı. Keşke anlatsaydı. Bu olay kesinlikle planlı yapılmış. Bıçakla yapılıyor, kızıma 9 bıçak darbesi vuruldu. Bu hangi insanlığa sığar" dedi.

'KARDEŞİM BELKİ BİLEREK GİTTİ'

Kardeşinin ölümünden dolayı çok üzgün olduklarını ifade eden Gözde Çelen'in ablası Nuray Aslan da "Hiç yakıştıramadığımız, düşündüğümüz ama yakıştıramadığımız bir sonuçtu. Aklımıza gelip de söyleyemediğimiz sonuçtu. En son çarşamba günü görüştük. Önceki gün eşi Şile'ye götürmüş, giderken darp ettiğini söyledi. Ben de 'Bir daha sakın gitme, psikopat o yapar' dedim. Kardeşim herhalde baktı ki kurtulamayacak, 'Boşanıp Yalova'ya gitsem de bu benim peşimi bırakmayacak' dedi. Belki de bilerek gitti" şeklinde konuştu.

?Gözde Çelen'in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Belde Mezarlığı'na defnedildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Yalova Şile Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title