Haberler

Satranç Masasında Aynı Anda 9 Kişiyle Yarıştı

Güncelleme:

25'inci Uluslararası Havayolları Satranç Turnuvası, Türk Hava Yollarının sponsorluğunda ilk kez Türkiye'de gerçekleşti.

25'inci Uluslararası Havayolları Satranç Turnuvası, Türk Hava Yolları'nın sponsorluğunda ilk kez Türkiye'de gerçekleşti. THY Satranç Takımı oyuncusu Grandmaster Melia Salome, turnuvada 9 kişilik bir ekiple kıyasıya mücadele etti.

25'incisi düzenlenen Uluslararası Havayolları Satranç Turnuvası, Türk Hava Yolları'nın (THY) sponsorluğunda ilk kez Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İlk kez Türkiye'nin ev sahipliği yaptığı turnuvaya 10 havayolu şirketinden toplam 66 oyuncu katıldı. Turnuvanın açılışına THY Spor Kulübü Başkanı Ahmet Bolat, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Aşkın Keleş, katılımcıları temsilen EL/AL havayolu şirketinden Baruch Brage'nin yanı sıra oyuncular ve antrenörleri katıldı.

Turnuvanın açılış gününde konuşma yapan THY Spor Kulübü Başkanı Bolat, 5 ayrı takım ile yarıştıklarını belirterek, katılımcılara aynı zamanda İstanbul'un güzelliklerini de göstereceklerini söyledi.

Turnuvaya katılan oyuncuları temsilen ise bir konuşma yapan Baruch Brage, THY'ye teşekkürlerini sunarak, turnuvanın gümüş yıl dönümünde katılımcılara inanılmaz bir tecrübe yaşatacaklarını belirtti.

GRANDMASTER OYUNCUYA MAKET UÇAK HEDİYE EDİLDİ

Konuşmaların ardından Bolat, THY Satranç Takımı oyuncusu Grandmaster Melia Salome'ye uçak maketi hediye etti.

Grandmaster oyuncu Melia Salome daha sonra aralarında Ahmet Bolat'ın da bulunduğu 9 kişilik bir ekiple satranç tahtasında karşılaştı. Karşılaşmayı büyük bir ilgiyle takip eden diğer sporcular keyifli anlar yaşadı. Melia Salome ile Ahmet Bolat mücadelesi beraberlikle sonuçlandı. Maçın ardından bir hayli neşeli olan ikili, objektiflere de poz vermeyi ihmal etmedi.

Açılışın ardından konuşan Ahmet Bolat, THY olarak böyle bir turnuvaya ev sahipliği yapmanın verdiği mutluluğu yaşadıklarını belirtti. Bolat, katılımcıların kendi alanlarında oldukça başarılı olduklarını söyleyerek bu turnuvanın kendileri için iyi sonuçlar vereceğini dile getirdi. Grandmaster oyuncu Melia Salome'yle yaptığı maç hakkında da yorumda bulunan Bolat, maçın berabere bittiğini belirterek bu maçın kendisi için büyük bir onur olduğunu sözlerine ekledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Ahmet Bolat İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title