Haberler

Sanat Halı'nın Yeni Ürünleri Bayilerinden Tam Not Aldı

Güncelleme:

Sanat Halı 2 Nisan Salı günü İstanbul Gönen Otel'de gerçekleştirdiği lansman toplantısında bayilerine yeni halı modelleri tanıttı.

Yeni reklam filminin de gösterildiği lansmanda Sanat Halı bayilerinden tam not aldı.

1985 yılında kurulan ve Türkiye ihracat şampiyonları arasında yer alan Kartal Tekstil'in Türk halı sektörüne kazandırdığı markası olan Sanat Halı'nın gerçekleştirdiği bayi lansman toplantısına 300 bayii katıldı. Açılış konuşmasını yapan Sanat Halı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kaplan 2013 yılında sektöre yön veren firma olacaklarını belirtirken AR-GE ve inovasyon için bütçe ayırdıklarını sıra dışı tasarımlar ve birbirinden farklı renkler ile halı sektöründe modayı belirleyen bir firma olmayı hedeflediklerini ifade etti.

16 Martta Avrupa Birliği Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından Yılın Altın Markası seçilen Sanat Halı'nın Türkiye genelinde 700 tali bayisi bulunduğunu belirten Kaplan, "Sanat Halı olarak hedefimiz yılsonunda 1000 seçkin bayi ye ulaşmaktır." dedi. Fahrettin Kaplan ayrıca "Lansmanda tanıttığımız ve halıda 2013 yılı modasını belirleyecek Sanat Galeri, İklim, Delüks, Alem olmak üzere dört yeni koleksiyon ve 70'den fazla yeni desen ile toplamda 300'e yakın ürün çeşidi bayilerimizden tam not aldı. Bunun haklı gururunu yaşamaktayız." dedi.

Toplantıda Sanat Halı'nın yatırım hedeflerinden de söz eden Fahrettin Kaplan, "Geçen yıl gerçekleştirdiğimiz 170.500.000 TL'lik satış cirosunu 2013 itibariyle %25 arttırmayı hedefliyoruz, ayrıca bu yıl yaptığımız 6.000.000€'luk yatırımlarla 200 kişiye daha istihdam sağlayacağız." şeklinde konuştu.

Türkiye çapında bölge lansman toplantılarına devam edeceklerini ifade eden Fahrettin Kaplan "Bayilerimiz ve bölge bayilerimiz ile birlikte güçlü bir aileyiz. Önümüzdeki günlerde Erzurum, Bursa, Ankara, Kayseri, Antalya, Konya, Samsun ve Gaziantep'te de bayilerimiz ile bir araya gelip yeni ürünlerimizi bayilerimize tanıtmaya devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Kartal Gönen Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title