Haberler

Samsunspor'da İmza Şov

– PTT 1'inci Ligi ekibi Samsunspor, bugün Mehmet Çakır, Ersel Aslıyüksek, Muharrem Efe ve Oğuzhan Berber ile sözleşme imzaladı.

– PTT 1'inci Ligi ekibi Samsunspor, bugün Mehmet Çakır, Ersel Aslıyüksek, Muharrem Efe ve Oğuzhan Berber ile sözleşme imzaladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen törende 2'nci Başkan Rüştü Araboğlu, Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Altyapı Sorumlusu Yönetici Hasan Bozal, Taraftardan Sorumlu Yönetici Fazlı Abdik, Muhasip Üye İbrahim Çevik ve Sportif Direktör Coşkun Zeren hazır bulundu.

MEHMET ÇAKIR: "BU KEZ DİREK SÜPER LİGE ÇIKAÇAĞIZ"

Kulüp 2'nci Başkanı Rüştü Araboğlu, "Takımımızı el birliğiyle zirveye taşıyacağız" derken Mehmet Çakır, şunları söyledi:

" Samsunspor'da daha önce oynayan arkadaşlarımdan burası hakkında bilgi aldım. Hepsi olumlu referanslar verdi. Samsunspor, son 2 yıldır Süper Lig'in kapısından geri gelmiş bir takım. Ama bu kez inşallah finale kalmadan, direk Süper Lig'e çıkacağız ve Samsunspor'u hak ettiği yerlere taşıyacağız."

Muharrem Efe, Ersel Aslıyüksek ve Oğuzhan ise, "Başarılı olmaya geldik. Samsunspor'u Süper Lig'e çıkarmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. Yeni transferlerin Samsunspor'un Kocaeli Kartepe Kampı'nın kadrosuna dahil edildiği bildirildi.

ÖZDEŞ GÜNDEMDE

Bu arada Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, teknik direktör Kemal Özdeş ile anlaşma sağladıklarını, deneyimli çalıştırıcının ekibi konusunda bazı sorunlar ortaya çıktığını belirtirken şu bilgileri verdi:

"Temaslarımız Giray Bulak ve Kemal Özdeş üzerinde yoğunlaştı. Kemal Özdeş bitti, diyebilirdik ancak yanında 5-6 kişilik bir ekip getireceğini iletti. Yöhetim kurulu da bu konuda olumsuz tavır ortaya koydu. Şu anda her 2 antrenörle de temaslar sürüyor. En kısa sürede bu sorunu da çözüp, yeni hocamızla kamp çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz"

"HASAN VE OFOEDU'DA SORUN KALMADI"

Hasan Kılıç ve Ofoedu'nu takımdan ayrılmak istediğine ilişkin haberlere de değinen Zeren, şöyle devam etti:

"Her 2 oyuncu da bizim lisanslı futbolcumuz. Kendileri, sergiledikleri performans ile Süper Lig ekiplerinden teklifler aldı. Bu durum da haliyle oyuncularımızın kafalarını karıştırdı. Gitme gibi bir talepleri oldu. Ancak kendileri ile dün akşam yaptığımız görüşmelerin ardından hem Hasan'ı, hem de Ofoedu'yu ikna ettik. Hasan takımla birlikte Kartepe kampına giderken, Ofoedu ise akşam Kartepe'de kafileye dahil olacak." - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ersel Aslıyüksek Oğuzhan Berber Samsunspor Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Bakmadan Geçme

Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title