Haberler

Polisgücü Macaristan Ekibine Gol Yağdırdı: 9-4

Avrupa Şampiyon Kulüpler Hokey Şampiyonasında Türkiye’yi temsil eden Gaziantep Polis Gücü Spor Hokey Takımı, şampiyonadaki ikinci maçında Macaristan ekibini 9-4 yendi.

Avrupa Şampiyon Kulüpler Hokey Şampiyonasında Türkiye'yi temsil eden Gaziantep Polis Gücü Spor Hokey Takımı, şampiyonadaki ikinci maçında Macaristan ekibini 9-4 yendi.

Şampiyonanın ilk maçını Slovakya'nın en güçlü takımı olan Senkvıce Hokey Takımıyla yaparak 5-3'lük skorla rakibini geçen Gaziantep Polisgücü Spor Hokey Takımı, ikinci maçında da Macaristan ekibini adeta gol yağmuruna tuttu.

Maç esnasında ve sonrasında Türkiye'nin farklı illerinden Gaziantep Polisgücü Spor Hokey Takımı yetkililerini telefonla arayan ve masaj gönderen sporseverlerin sevgi gösterileri sporculara da moral oldu. Yusuf Kasım'ın teknik direktörlüğünü yürüttüğü Gaziantep Polisgücü Spor Hokey Takımında Alparslan Bozkurt, Yusuf Yaşar, Mahmut Cengiz, Mehmet Demirel, Murat Demirci, Kamil Sönmez, Celal Aydın, Ferhat Uğur, Ahmet Çeker ve Yakup Behrami görev alırken takımın en iyi sporcularından Reza Nurzade ve Cavit Gül Muhammet vizelerinin yetişmemesi nedeniyle şampiyona da görev alamadı. Bu iki güçlü sporcunun yokluğuna rağmen sahalarda destan yazan Gaziantep Polisgücü Spor Hokey Takımı sporcuları tribünlerde yapancı izleyicilerinde yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Gaziantep Polisgücü Sporun Avrupa liglerinde tanınan bir takım olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan, son iki maçla alınan sonuçlardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporcuları kutladı. Kaplan yaptığı değerlendirmede, "Şampiyonanın ilk gününde iki güçlü takımla karşılaşarak iyi sonuçlar aldık. Sporcularımızdan iki önemli oyuncumuz olan Reza Nurzade ve Cavit Gül Muhammet vizelerinin yetişmemesi nedeniyle şampiyonaya katılamadılar. Sporcularımız buna rağmen büyük bir öz güven içerisinde maçlarda başarılara imza atmaya devam ediyor. Bugün önemli bir maçımız daha var. Çek Cumhuriyeti'nin Slavia Prague takımıyla karşılaşacağız. Bu maç bizim için büyük önem taşıyor. Sporcularıma güveniyorum" şeklinde konuştu.

Avrupa Şampiyon Kulüpler Turnuvasına damgasını vuran Gaziantep Polisgücü Spor Gaziantep'in tanıtımında da önemli rol oynuyor. Birçok yabancı televizyon kanalının spor programlarında gündeme gelen Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü gerek Türkiye gerekse Gaziantep'in hokey sporunda ulaştığı noktanın gözler önüne serilmesine neden olurken Gaziantep için de önemli bir tanıtım sağlıyor. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Kulüp Genel Sekreteri İsmail Eryoldaş, "Kulübümüz sürekli Avrupa liglerinde birçok Avrupa ülkesinde maçlara çıkıyor. Prag'ın ardından Mayıs ayında da kız ve erkek takımlarımız 18-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Avrupa Açık Alan Şampiyon Kulüpler Şampiyonasında Viyana ve Kophenhag'da yarışacak bu tür etkinlikler elbette Gaziantep ve Türkiye'nin tanıtımı için büyük önem taşıyor" diye konuştu.

Maç sonrası sporcuları kutlayan Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan ve teknik heyet galibiyetin sevincini yaşarken sporcular bugün yapılacak olan ve şampiyona için büyük önem taşıyan maçla ilgili hazırlıklara başladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Macaristan Gaziantep Türkiye Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title