Haberler

Bir Yumrukta Üçünün de Canı Acıyor

Güncelleme:

Kayseri'de, tekvando sporu ile ilgilenen tek yumurta üçüzleri kardeşlerden biri darbe aldığında diğer kardeşlerinin de canı acıyor.

Kayseri'de antrenörlerinin '3+1 Kardeşler' olarak isimlendirdiği tek yumurta üçüzleri Hasan, Muhammet, Sümeyra (13) ve kardeşleri Semanur (12) başarıdan başarıya koşuyor. Üçüzler, "Ringde kardeşlerim darbe aldığında benim de canım acıyor" diyor.

SÜMEYRA VE SEMANUR'UN BALKAN ŞAMPİYONLUĞU VAR

Kayseri'de Melikgazi ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde ikamet eden Hasan, Muhammet, Sümeyra Alıcı (13) üçüzleri ve diğer kardeşleri Semanur (12), 4 yıldır tekvando sporu ile ilgileniyor. 2010 yılında Kayserili tekvando antrenörü Yavuz Sayan tarafında okullarında keşfedilen tekvando kardeşler, başarıdan başarıya koşuyor. Katıldıkları müsabakalarda ayrı ayrı Türkiye Şampiyonluğu başarısına ulaşan 3+1 kardeşlerden Sümeyra ve Semanur'un Balkan Şampiyonluğu derecesi de bulunuyor.

OKULDA KEŞFEDİLDİLER

Yavuz ve Arzu Sayan tarafından 4 yıl önce okullarında keşfedilen şampiyon kardeşler, antrenörlerinin ve takım arkadaşlarının beğenisi topluyor.

Kayseri Gençlik Spor İl Müdürü Murat Eskici de kardeşlerin başarılarını yakından takip ettiğini, gayretlerini takdir ettiğini dile getirdi.

"BAŞARI REKABETTEN GELİYOR"

Tekvandocu kardeşlerin kendi aralarında rekabet olduğunu söyleyen Yavuz Sayan, "4 yıllık süreç içerisinde aralarında çok ciddi bir rekabet oluştu. Bu ortam da zaten başarıyı getiriyor" dedi.

KARDEŞLERDEN BİRİ DARBE ALDIĞINDA, DİĞERLERİNİN DE CANI ACIYOR

Okullar arası Türkiye Şampiyonası'nda altın ve gümüş madalya sahibi olan Muhammet Alıcı (13), tek yumurta üçüzü olduklarından dolayı kardeşi ringde darbe aldığında kendisinin de canının acıdığını söyleyerek, "Sevincimizi, üzüntümüzü hep beraber paylaşıyoruz "dedi.

"SEVİNDİĞİNDE KARDEŞİMLE AYNI DUYGULARI PAYLAŞIYORUM"

Bir Türkiye şampiyonluğu ve bir de Türkiye ikinciliği bulunan Hasan Alıcı, "Hedefim ileride Avrupa ve Dünya Olimpiyat Şampiyonu olmak. Yavuz ve Arzu hocamın okula gelmeleri ile bu spora başladım. İlk başta gelmeyi düşünmüyorduk ama daha sonra tekvando bizim için bir aşk oldu. Bu yolda da devam etmeye çalışıyoruz. Kardeşime ters bir teknik geldiğinde ben de hissediyorum. Benden de bir can gidiyor. Sevindiğinde ise kardeşimle aynı duyguları paylaşıyorum" diye konuştu.

"SANKİ BEN DÖVÜŞÜYORMUŞ GİBİ OLUYORUM"

8. sınıf öğrencisi olan Sümeyra Alıcı ise, "Türkiye şampiyonu ve Balkan şampiyonuyum. Kardeşlerim ringe çıktığında ben de çok heyecanlanıyorum. Sanki ben dövüşüyormuş gibi oluyorum" ifadelerini kullandı.

SEMANUR'UN HEDEFİ OLİMPİYAT ŞAMPİYONLUĞU

Üçüzlerin küçük kardeşi Semanur da, "Türkiye şampiyonuyum ve Balkan ikincisiyim. Hedefim olimpiyat şampiyonu almak. Kardeşlerim ringe çıkınca ben de heyecanlanıyorum. Galip geldiklerinde ben de mutlu oluyorum" dedi.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Alıcı Melikgazi Türkiye Kayseri Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title