Haberler

İlçeyi ayağa kaldıran taciz iddiası! Şüpheliyi linç etmek istediler

Güncelleme:

İstanbul Güngören'de genç bir kızı taciz ettiği iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan şahıs, öfkeli kalabalık tarafından linç edilmek istendi.

İstanbul Güngören'de genç kızı taciz ettiği iddiasıyla bir kişi polis tarafından gözaltına alınırken, esnaf linç girişimde bulundu. Kalabalığı dağıtmak isteyen polis ekipleri havaya ateş açtı.

Olay, geçtiğimiz perşembe akşamı Güngören ilçesi İnönü Caddesi Güven Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bayan kuaförü salonunda çalışan bir kişinin, müşterilerden bir genç kızı taciz ettiği iddia edildi. Polis ekiplerine haber verilmesinden sonra ekipler olay yerine gelerek, şahsı gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişi ekip arabasına bindirilmek istendiği sırada, dışarıda toplanan kalabalık linç girişiminde bulundu.

POLİS KALABALIĞI DAĞITMAK İÇİN HAVAYA ATEŞ AÇTI

Taciz iddiasından gözaltına alınan kişi ekipler tarafından ekip otosuna bindirilmek istendiği sırada, dışarıda toplanan kalabalık şahsın üzerine yürümeye başladı. Polis ekipleri linç girişiminde bulunan kalabalığı dağıtmakta zorluk yaşayınca havaya iki el ateş açarak kalabalığın dağılmasını sağladı. Ardından polis ekipleri takviye ekip isteyip kalabalığı tamamen dağıtarak, şahsı polis merkezine götürdü.

"İNSANLAR LİNÇ GİRİŞİMİNDE BULUNMAYA ÇALIŞTI"

Caddedeki esnaflardan Mustafa Taylan o anları anlatarak, "Bir ses duyduk. Bir taciz iddiası olduğu söylendi. Bununla ilgili dışarıda bir kargaşa oldu. Polis ekipleri geldi olaya müdahale etmeye çalıştı. Taciz iddiası edilen kişi dışarı çıkarıldığında insanlar linç girişiminde bulunmaya çalıştı. İki tarafı da tanımıyoruz. Bir genç bayan, baya bir tedirgindi haline çok üzüldük, biz de elimizden geleni yapmaya çalıştık. Çok ciddi bir kargaşa oldu. İnsanlar artık bu tarz olaylarla çok fazla karşılaştığı için, Türk toplumu olarak namus kavramına sahip çıkarız, artık bir taciz, bir tecavüz ismi bile bizim psikolojimizi tavan yapabiliyor. Bundan dolayı insanlar tepkilerini gösterdiler" dedi.

Polis zanlıyı linçten kurtararak polis merkezine götürürken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güngören 3. Sayfa Güncel Haberler

Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

500

Yorumlar (11)

MURO:

HELAL OLSUN HALKA TEPKİSİZ KALMAMAK LAZIM YOKSA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLUR HAKSIZLIGA KARŞI SUSMAYALIM TEPKİMIZI KOYALIM

5
6
yanıtYanıtla
iftiracılar ne olacak ?:

tacizciyi yada tecavüzcüyü linç etme taraftarıyım lakin işin başka yönü var. . . Antep te bir bayan dükkanını ayıran kaynına iftira atıp linç edilmesini sağladı ve sonradan olayın iftira olduğu kanıtlandı. . . suçsuz adam 3 ay tedavi edildi hala ediliyor. bunun cezası ne olacak şimdi ?ters düştüğünüz bir bayanın en ufak bir iftirası ile linç ediliyorsunuz yada hapis yatıyorsunuz. . . bu ayrımı çok iyi yapmak lazım. . .

9
0
yanıtYanıtla
free:

hemen yazalım tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır olmadı beraat eder oda olmadı ceza alsa bile er yada geç af vurur sıkıntı yok yani. Bu ara her türlü haksızlığa karşı susmayıp tepkimizi koyalım SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK. .

3
4
yanıtYanıtla
kosovalı:

kötü niyetli bir bayanın sapık diye bağırmasından çok korkuyorum olayın içini dışını bilmeden adam kesecek bir sürü embesil var ortada

5
1
yanıtYanıtla
Saksıyı çalıştırın:

evet aynen öyle. Zaten olayların yüzde doksanı provokasyon. iÇ SAVAŞA HAZIRLIK

yanıt6
yanıt0
sebebi neydi ki:

bunların psikolojik takıntıları neler neden taciz girişimine yöneliyorlar aslında bu konunun araştırılması gerek neden bu hale gelmişler .

3
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Suçu kanıtlanana kadar herkes masumdur. Orada linç edilen sizin ailenizden biri olabilirdi, iftiraya kurban gitmiş olabilirdi. Her şeye sazan gibi atlıyoruz ama bir gün masum birinin canını yakacağız.

3
2
yanıtYanıtla
Veeee:

Böylelerini aşmak lazım

1
2
yanıtYanıtla
A.A:

İNSANLARIMIZ ÇOK CAHİL BU ÜLKEDE KANUNU VAR ADALETİ VAR. BENCE KARŞILIKLI DİNLEMEK LAZIM. KIZ ADAMA HAKARET EDER ADAM ONA SÖZLÜ HAKARET ETTİMİ. YARGISIZ TACİZ SANA. HERKESİ DİNLEMEK LAZIM. YETERKİ KÖTÜ NİYET OLSUN. BU KADARDA OLMAZ ADANADA ADAM GİTTİ GENCECİK ÇOCUĞU SOKAK ORTASINDA ÖLDÜRDÜ. DEDİKİ KIZIMIN NAMUSUNU KU TEMİZLEDİM. ÇOCUĞUN AİLESİ ÇOCUĞUN CENAZESİNE BİLE SAHİP ÇIKAMADI. MİLLET LİNÇ ETTİ. MEDYA LİNÇ ETTİ. SONRA ANLAŞILDIKİ KIZIN BABASI ŞEREFSİZİN TEKİ PİSKOBATIN TEKİ. ÇOCUK SUÇSUZ.

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

keşke bi linç etseler köpekleri ne demek araştırlsın sapık işte

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title