Haberler

Öz Taşıma İş Ankara'daki Piknik Etkinliklerini Tamamladı

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BELKA, BUGSAŞ, ASKİ ve Fen İşleri’nde çalışan üyeleriyle piknikte bir araya geldi.

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BELKA, BUGSAŞ, ASKİ ve Fen İşleri'nde çalışan üyeleriyle piknikte bir araya geldi. Toruntay, "Sosyal sendikacılık anlayışı ile hareket ediyoruz" dedi.

Öz Taşıma-İş Sendikası Ankara'daki piknik etkinliklerini tamamladı. Son olarak geçtiğimiz hafta sonuAnkara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı; BELKA, ASKİ, Fen İşleri, BUGSAŞ şirketlerinde çalışan üyeleriyle piknik etkinliğini gerçekleştiren sendikanın son durağı Gaziantep olacak. Etkinlikte konuşan HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Vekili ve Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay; "Ankara'daki piknik etkinliklerimizi tamamlamış bulunuyoruz. Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince üyelerimizin iyi bir hafta sonu geçirmelerini sağlamak, stres ve sıkıntılarından bir an olsun sıyrılmalarına yardımcı olmak istedik. Kısmetse Eylül ayının 23 ve 24'ünde Gaziantep'teki üyelerimizle bir araya geleceğiz. Biz, birlikte güçlüyüz. Sosyal sendikacılık anlayışı ile hareket ediyoruz, tüm tasarruflarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. İnşallah bu etkinliklerimizi her yıl tekrar edeceğiz ve bunun üzerine yenilerini ekleyeceğiz" dedi.

"Evlerinizde sadece sevgi olsun"

Öz Taşıma-İş Sendikasının düzenlediği etkinliğe katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de burada kısa bir konuşma yaptı. Ankara'nın diğer şehirlerden gözle görülür bir farkının olduğunu ifade eden Başkan Gökçek; "Ankara diğer şehirlerle mukayese edildiği zaman çok büyük farklılıkları var. Bunu dışarıdan gelen misafirlerimiz rahatlıkla söylüyor. Allah izin verirse bugüne kadar sizlerle aynı yolda yürüdük, inşallah bundan sonra da beraber yürürüz. Önümüz bayram, bayramınız kutlu olsun, evlerinizde sadece sevgi olsun, kavga olmasın. Çocuklarınızla birlikte mutlu yaşayın, hayırlı bayramlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Hafta sonu iki gün boyunca süren etkinliğe; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, BELKA A.Ş. Genel Müdürü Abdülhakim Çiçekli, Öz Güven-Sen Genel Başkanı Ömer Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve birim müdürleri katıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Toruntay Melih Gökçek Gaziantep Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title