Haberler

Müezzinoğlu: Gönlümden Gelen Sesi Dinleyerek Cumhurbaşkanını Seçeceğiz

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Kırklareli'ne geldi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Kırklareli'ne geldi. Bakan Müezzinoğlu'nu Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ile partililer karşıladı. Yapımı devam eden 250 yataklı devlet hastanesini gezerek incelemelerde bulunan Bakan Müezzinoğlu, yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Kırklareli Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından Festival alanında verilen iftar yemeğini katılan Bakan Müezzinoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türkiye'nin geleceği açısından büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi.

İlk kez halkın cumhurbaşkanı seçeceğini hatırlatan Bakan Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

'Bu ramazanın farklı bir atmosferi de ilk defa ülkemizde 10 Ağustos'ta cumhurbaşkanını seçecek. Bu meydanda olan her vatandaşım 10 Ağustos'ta benim ülkemi yönetecek, benim ülkemi dünyaya karşı temsil edecek cumhurun tamamının reisi olacak kişiyi vicdanımın sesi ile gönlümden gelen sesi dinleyerek aklımın analizleri seçecek. Bu seçimler ülkemizin geleceği adına, milletimizin geleceği adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde kardeşlik duyguları içinde kimseyi itmeden, kimseyi dışlamadan, kimseye kötü söz söylemeden, Ramazanın ve bu milletin değerlerine uygun bir şekilde kardeşlik duygularımızı ön plana alarak, herkesi kucaklayarak, birlikte muassır medeniyet seviyesinin üstündeki o hedeflere büyük bir millet olarak, büyük bir devlet olarak bizi götürecek. Bunun liderliğini yapacak Cumhurun reisini inşallah seçeceğiz. Bunun için bir birimizi kucaklamaya, birlikten güç doğar anlayışını pekiştirmeye el birliği ile sarılacak ve Ramazanın rahmetini ve bereketini ülkemizin ve milletimizin geleceğine rahmet ve bereket olması dualarıyla inşallah tamamlayacağız.'

Konuşmasının ardından Ramazan çadırında orucunu açan Bakan Müezzinoğlu yemeğin ardından, İstasyon Çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti. Ziyaretlerini tamamlayan Bakan Müezzinoğlu, Kırklareli'nden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Şenol Gürşan Kırklareli Türkiye Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title