Haberler

Arkadaşının Ölümüne Neden Olmuştu! Kendisini Suçlayan Genç Kıza, Ölen Kızın Ailesi Sahip Çıktı

Güncelleme:

Artvin'de dereye atlayan kız arkadaşını kurtarmak için suya atlayan kız, yaşamını yitirmişti. Arkadaşının ölümüne neden olduğunu söyleyip her gün ağlayan kıza, ölen kızın ailesi sahip çıktı.

Artvin'de liseli kız, piknik yaptıkları sırada dereye atlayan kız arkadaşını kurtarmak isterken ölmüştü. Arkadaşının ölümüne sebep olduğunu söyleyip "Benim yüzümden öldü" diye her gün ağlayan kıza, ölen kızın ailesi sahip çıktı.

DEREYE ATLAYAN ARKADAŞINI KURTARMAK İÇİN ATLAMIŞTI

Erzurum Hüseyin Avni Ulaş Palandöken Anadolu Lisesi'nde son sınıf öğrencisi olan Melisa Kazan piknik yaptıkları derenin kenarında ALS hastalığına meydan okumak için dereye atlayacağını söyledi. Bu anları arkadaşı Melisa Kazan cep telefonuyla kaydetmeye başladı.

Dereye atlayan Balcı'nın suya kapılmasıyla Melisa telefonu bırakarak ceketini çıkardı. Arkadaşının tutması için ceketini arkadaşına uzattı. Başarılı olamayan genç kız son çare olarak suya atladı ancak kendi de akıntıya kapıldı.

KIZ ARKADAŞINI KURTARMIŞ KENDİSİ ÖLMÜŞTÜ

Olay yerinde bulunan Neriman isimli diğer arkadaşları ise iki arkadaşın da suda çırpındığını görünce Ayşe Balcı'nın amcasını arayarak yardım istedi. Amca Coşkun Balcı yaşananları anlattı: 20-30 metre ileride Melisa'nın suyun üstünde hareketsiz olduğunu gördük.

Arkadaşım suya atlayıp Melisa'yı aldı. Hemen ambulansa alınarak müdahale edildi. Hastaneye gittiğimizde nefes alıyordu. Melisa tüm çabalara rağmen, beynine oksijen gitmediği için kurtarılamadı. Ayşe'ye arkadaşının öldüğünü Artvin'de hastaneye götürülürken ambulansta söyledik.

"BENİM YÜZÜMDEN ÖLDÜ DEYİP AĞLIYOR"

Ayşe psikolojik olarak çok kötü. Melisa onun kardeşi gibiydi. Uyanık olduğu her an Melisa'yı soruyor ve kendini suçlu görüyor. 'Benim yüzümden öldü, ben atlamasaydım ölmeyecekti' diyerek ağlıyor.

ÖLEN KIZIN AİLESİ: AYŞE DE BİZİM KIZIMIZ

Kızlarını kaybeden acılı aile ise Ayşe Balcı'nın kendini suçlu görmesini kesinlikle istemediklerini söyledi. Melisa'nın amcası Mustafa Kazan 'Onlar çok yakın iki arkadaştı. Melisa arkadaşının canını kurtarmak için atladı. Ayşe de onun için aynısını yapardı. Biz kızımızla gurur duyuyoruz. Ayşe de bizim bir kızımız' dedi. (Kaynak: Vatan)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Palandöken Erzurum Artvin Balcı 3.Sayfa Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (16)

vvv:

O kadar çılgınca akan bir suya atlamak nasıl bir zekanın ürünü??? Yahu senin ninen o yaşta aile kurup evladının sorumluluğunu taşıyordu! Sen kendi canının sorumluluğunu bile taşıyamıyorsun!. . . Onu bırak, başkalarını tehlikeye sokuyorsun. . . Şu aileler çocuğunu bu kadar aptal ve sorumsuz yetiştirmesin artık ya, kendinizi bırakın başkalarına da zarar veriyorsunuz!

25
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

Doğru senin yüzünden öldü bunu söylemek zorundayım, daha doğrusu senin salaklığın yüzünden şimdi bunu söylediğimiz için biz mi suçlu olacağız. Şaka yapılacak yer var mekan var. Bu kadar güçlü akıntılı bir suya neyine güvenip giriyorsun. Üzgünüm ama hiç acımıyorum sana o arkadaşlık görevini yapmış seni kurtarmak istemiş , Allah o kızı cennetine koysun. Yanlış yaptın hemde çok büyük

15
0
yanıtYanıtla
ADANALI:

SÜLALE BOYU KAFALAR SAKAT

11
3
yanıtYanıtla
Berguzar:

Simarik sey napcaktin videoyu faceboku aticaktin sona sana aaa ne guzel atlamissin deyip begenceklerdi o senin gibi bi ise yaramaz tayfasi sonra sende vakit gecircektin dimi bos insanlar senin gibiler gezin tozun dereye atlayin telefonla oynayin beyinsiz simarik tabi senin yuzunden oldu gereksiz neymis meydan okuyomusta dereye atliycakmista gitseydin evinde anana yardim etseydin o kiz yasiycakti gereksiz

13
1
yanıtYanıtla
Sülün Osman:

Vallahi bu kadınların beynini kuşa taksan, kuş geri uçmaya başlar. . . En usta yüzücüler senin atladığın yere atlamaz. . . Allah seni hidayet eylesin. . .

5
8
yanıtYanıtla
Ferhat:

ne genelleme yapıyorsun düdük , muhattabına söyle, kadınları ne aşşagılyorsun

yanıt1
yanıt1
ebu talak BİN aBDÜLAZİZ:

EVET SENİN ŞIMARIKLIĞIN YÜZÜNDEN OLDU. Yeni neslin şımarık işleri.

7
2
yanıtYanıtla
Tümce Şeysi:

1 - Artvin''de dereye atlayan kız arkadaşını kurtarmak için suya atlayan kız2- Kendisini Suçlayan Genç Kıza, Ölen Kızın Ailesi Sahip Çıktı bu iki cümleden hiçbir şey anlamadım

3
6
yanıtYanıtla
ellisekiz:

o senin salaklığın.

yanıt7
yanıt2
taramak:

bir salak yüzünden masuk biri vefat etti

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title