Haberler

Medya ve Siyaset İzleyenleri Ekran Başına Kilitlendi

Güncelleme:

Net TV Genel Yayın Yönetmeni Enes Malkoç'un sunduğu "Medya ve Siyaset" bu haftada izleyicileri ekran başına kilitledi.

Her Pazartesi saat 22.00'da Kocaeli Tv ekranlarında yayınlanan ve Net Tv Genel Yayın Yönetmeni Enes Malkoç'un sunduğu "Medya ve Siyaset" bu haftada izleyicileri ekran başına kilitledi.

Her haftanın ilk günü izleyicileri ile buluşan "Medya ve Siyaset"te bu hafta usta gazeteciler Murat Dağdeviren ve Yüksel Ercan birbirinden önemli konuları ele aldılar. AK Parti Genel Kongresinden, Milliyetçi Hareket Partisinin yakın zamandaki kongresine ve bu kongrenin adaylarının konuşulduğu programda, Cumhur Başkanı Abdullah Gül'ün tutuklu vekiller ile ilgili yaptığı açıklamada yorumlandı.

ERCAN "NUMAN KURTULMUŞ TRANSFERİ ÇOK ÖNCEDEN PLANLANMIŞTI"

Genel kurul öncesinde yapılan anketlerin neredeyse tamamında geleceğin başbakanı yakıştırması yapılan Numan Kurtulmuşun HAS Parti olarak AK Parti ile birleşmesi gündeme bomba gibi oturmuştu. Bu birleşmenin tamamen planlı bir birleşme olduğunu savunan Usta Gazeteci Yüksel Ercan, "Numan Kurtulmuş'un AK Parti'de hukuki ve siyasi işlerden sorumlu genel başkan yardımcılığına getirilmesi ile birlikte HAS Parti'nin başından beri planlı bir hareket olduğu ortaya çıkmıştır. Saadet Partisi Kurtulmuş zamanında bölünme yaşamasaydı ve seçime o şekilde gidebilseydi yaklaşık %7.5 gibi bir oy alması bekleniyordu. Bu oy HAS Partinin kurulması ile birlikte, Saadet Partisi ve HAS Parti arasında azalarak bölündü. Bu durumda sadece AK Parti'ye yaradı. Son olarak Numan Kurtulmuş'un AK Partiye geçişi ile birlikte ben HAS Parti hareketinin tamamen planlı bir hareket olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

DAĞDEVİREN "YÜKSEL ERCAN KEŞKE CEMAATÇİ OLSA"

Milliyetçi Hareket Partisinin 4 Kasımda yapmayı planladığı Genel Kurul sürecinin de değerlendirildiği programda, aynı zamanda MHP Kocaeli il yönetiminde olan Yüksel Ercan açık şekilde Genel Başkan Adayının Devlet Bahçeli değil Koray Aydın olduğunu canlı yayında tekrar dile getirdi. Koray Aydın cemaatçidir şeklinde yapılan açıklamaları değerlendiren Usta Gazeteci Murat Dağdeviren, "Bu tamamen deli saçması bir tartışmadır. Koray Aydın cemaatçi demek Koray Aydın'ı destekleyenlerinde cemaatçi olduğunu söylemektir. Ne yani Yüksel Ercan cemaatçi mii? Ben çok iyi biliyorum ki, cemaatçi değil" diye konuşan Dağdeviren şaka ile karışık, "Keşke Yüksel Ercan Cemaatçi olsaydı ama ne yazık ki değil" dedi.

MALKOÇ "OLAĞAN YETMEZ OLAĞANÜSTÜ KONGRE LAZIM"

Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Kurulunun olası sonuçlarının da konuşulduğu programda Başarılı Gazeteci Enes Malkoç, bu şartlarda Koray Aydın'ın genel başkanlığına ihtimal vermedi. Devlet Bahçelinin Genel Başkanlık yarışında neden kazanan taraf olacağını açıklayan Malkoç "Milliyetçi Hareket Partisi bu genel kurulunda Devlet Bahçeli'nin karşısına adaylar çıkartarak, parti içi tabularını yıkmayı planlıyor. Lakin yakın tarihteki Türk siyasetinde defalarca örnekleri gözüktüğü gibi olağan kongrelerde bu tür ciddi tabuları yıkmak neredeyse imkânsızdır. Devlet Bahçeli'nin yerine başka bir genel başkanın gelebilmesi için olağan kongre değil olağanüstü kongre gerekmektedir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Dağdeviren Numan kurtulmuş Koray Aydın Ak Parti Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title