Haberler

Kocaeli Emniyeti'nde 3 Şube Müdürü Görevden Alındı

Güncelleme:

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde; İstihbarat, Terörle Mücadele ve Siber Suçlarla Mücadele şube müdürleri görevden alındı.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Metin Canbay, Terörle Mücadele Şube Müdürü Ali Çavdar ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Turan Şahin görevlerinden alındı.

DAHA ÖNCEKİ GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ

Kocaeli'de daha önce Kaçakçılıktan Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdulkadir Demir,  Güvenlik Şubeden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığına, Kocaeli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ağzıbağlı Eğitim Şube Müdürlüğüne, Yabancılar Şube Müdürü Ayhan Karaduman Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne, Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Tanrıkulu da Yabancılar Şube Müdürlüğüne getirilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Kocaeli Emniyeti Turan Şahin Güncel - Operasyon Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

500

Yorumlar (16)

hersey vatan icinosman@hotmail.de:

Hainleri satilmislari ve pislikleri temizleyin yeter durma yok yola devam

59
59
yanıtYanıtla
KayakayasKayakayas@web.de:

..Son 60 yilda Vatani defalarca darbeyle, ekonomik krizle iflasa ugratan, akabinde, askeri üslerle, kredilerle ABD ye mahkum eden,milleti türlü oyunlarla birbirine düsüren, agizlarindan bir güzel yada hayirli söz cikmayan güruhlar kendini Vatansever diye tanitiyor...Gecmisten hic ders almayan, tarihini dahi bilmeyen, kendilerine EZBERLETILEN lerle yetinen, Tek kaynaktan haber alan  Koyunlarda onlarin pesinden gidiyor. Kalplerini Kin, nefret, haset bürümüs ..Sadece zorunlu vergi ödeyen ..O vergilerden kacamadiklari icinde kuduran sözde vatanseverler..Perde arkasinda Iranin uluslararsi pazarlarda petrol ve altin alisverisini ambargo sebebiyle Türkiye üzerinden yapisi, lanse edilen ise herkesin malumu...O halde sizler nesli tükenmis, filmlerde vücut bulan dinazorlarada inaniyorsunuzdur...Kafaniz anca o kadar basiyor iste...Hemfikir olmayabilirsiniz ama VATAN icin CHP, HSYK ve ABD iliskisini bir arastirin..

60
30
yanıtYanıtla
eyt madurubenkadirim@gmail.com:

ya kardeş ayrı ülkelerdemi yaşıyoruz ? haberlere bak o görevden alınıyor çürük elma milletvekili komuşur parti den atılılır çürük elma iyi güzel de bu paraları yatak odasına kadar abd israil mi soktu nenden bir olaydan bu kadar savcı el çektiriliyor her kez çürük elma mı? hırsızın hiç suçu yokmu?

yanıt0
yanıt0
efkkan ala süper insantekdinislam@yahoo.com.t:

para sayma makineleri falan diyorsun.ulan daha dün ergenekondan balyozdan tertipten f tipinden yakınnlar bugun f tipi ile aynı safa geçmiş.bu nasıl iştir.sizin onurunuz gururunuz hıc yokmu beyler.genelkurmay açıklamasında ergenekon ve balyoz ıcın yenıden yargılama beklentısı var.o para sayma makınesını polıs koydu parayıda bu bır fethullah tertıbıdır.akp yede oy vermıs ınsan degılım.dıger tertıplere ınanmadıgım gıbı bu tertıpede ınanmadım.basbakan bundan guclenerek cıkacak.

yanıt0
yanıt0
hasanhdoymu@ymail.com:

Haramileri korumak içindir

52
22
yanıtYanıtla
LangirtKayakayas@web.de:

Hadi ordan...Zihin haznen 3 kelimemi? 1....2....3....eeeeehhhh devami ?Istedigini atar sanami soracakti?

yanıt0
yanıt0
Easyxpaschax@live.de:

Bu ne ya.... Cocuk oyuncagimi???

46
20
yanıtYanıtla
deşifreufakte@gmail.com:

akp fanatikleri akıllarınca kendini kurnaz sanıyorlar kendilerini chp'li ve mhp'li gösterip hep kürtlere sataşıyorlar. akp bu ülkedeki tek ırkçı olmayan partidir demek istiyorlar.

33
22
yanıtYanıtla
vatandaşyurttas_1987@hotmail.com:

bu ne ya darbeciler bile bu kadar acımasız degildi ya yazık degilmi görev yeri değiştirmek çok yazık bu kendilerinin suçlu olduklarının isbatı onlar bu vatanın evladı değilmi peki o müdürleri oraya kim getirdi ......kendeileriiiiii

10
13
yanıtYanıtla
Ben Hurnils@online.no:

Yuklenecek baska bir kimse kaldi mi.?Cocugunun gemileri nerde ,nasil ,ve kimin parasiyle alindigini soruyoruzSen cocugunu evinde sakliyorsun,senin mal varligini ve isvicredeki paralarini soruyoruz, sen yeni kabine kuruyorsun..!!!!!Sen hic aynaya bakip ta kendine sordun mu ..acaba bana kimse inanir mi diye..cevabini hemen ben vereyim..Biz Turk milleti olarak sana hic inanmiyoruz.!!!!!!!!!!!!!

12
10
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title