Haberler

DNA sonucu, eşinin kendisini aldattığını ileri sürerek öldüren adamın cezasını hafifletti

Güncelleme:

Ankara'da eşi Funda Koyuncu'yu kendisini aldattığı gerekçesi ile 32 yerinden bıçaklayarak öldüren Recep Koyuncu hakkında mahkeme heyeti ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Yargılama sırasında yapılan DNA testinde çocuğun sanıktan olmadığı belirlendi. Bunun üzerine sanığın cezası eylemi haksız tahrik altında gerçekleştirdiği gerekçesiyle 22 yıla düşürüldü.

Ankara'da kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Funda Koyuncu'yu (35) 32 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan sanık Recep Koyuncu (40), 'haksız tahrik' indirimi uygulanarak, 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

32 YERİNDEN BIÇAKLADI

Keçiören ilçesinde geçen yıl 7 Ocak'ta meydana gelen olayda Recep Koyuncu, kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Funda Koyuncu ile tartıştı. Funda Koyuncu, tartışma sırasında polisi arayıp, ihbarda bulundu. Bu sırada Recep Koyuncu, mutfaktan aldığı bıçakla eşini 32 yerinden bıçakladı.

MÜEBBET İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Funda Koyuncu hayatını kaybetti, gözaltına alınan Recep Koyuncu tutuklandı. Recep Koyuncu, Ankara 37'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'eşi kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle açılan davanın karar duruşmasında; hakim karşısına çıktı. Duruşmada taraf avukatları da hazır bulundu.

DNA sonucu, eşinin kendisini aldattığını ileri sürerek öldüren adamın cezasını hafifletti

ÇOCUĞUN SANIKTAN OLMADIĞI BELİRLENDİ

Sanık Koyuncu, daha önceki savunmasında eşinin kendisini aldattığını, 3 çocuklarından 2 yaşında olan en küçüğünün kendisinden olmadığını, DNA testi yaptırmak istediğini, eşinin önce buna karşı çıktığını, sonra da çocuğun kendisinden olmadığını itiraf ettiğini ileri sürdü. Koyuncu, bunun üzerine boşanma konusunda anlaştıklarını; ancak kapı zili çalınca bağırmaya başladığını, arbede sırasında eşini bıçakladığını söyledi. Yargılama sırasında yapılan DNA testinde de çocuğun sanıktan olmadığı belirlendi.

"EŞİMİ ÇOK SEVDİM"

Duruşmada son sözü sorulan Koyuncu, pişman olduğunu belirterek, "Eşimi çok sevdim. Evlatlarımı annesiz bıraktım. Kendimi de mahvettim" dedi.

CEZASI 22 YILA DÜŞÜRÜLDÜ

Mahkeme heyeti, sanığa önce 'eşi kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Bu ceza, sanığın eylemi haksız tahrik altında gerçekleştirdiği gerekçesiyle indirim uygulanarak 22 yıla düşürüldü. Mahkeme, kararın gerekçesini daha sonra açıklayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Koyuncu Ankara 3.Sayfa Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (31)

kaan yazıcı:

kadin baskasindan çocuk peydahlamiş adama büyüttürmüş 22 yil ceza çok ağir bu durumda adamin düstügü pozisyona bak çok ağir tahrik var

1255
55
yanıtYanıtla
aristoteles:

24 yaşında cocugunu kendi cocuğu sana bir yakınım var

yanıt0
yanıt1
senar:

yazık yani, aldatılmış adam çocuk kendinden değil, normalde kanun o kadına ceza vermiyor, adam doğru yapmış gibi görünüyor yazılanlara göre. ve bu durumda 22 yıl verilmesi ağır olmuş

1059
81
yanıtYanıtla
sevgitmr:

senin dedğine göre herkes birbirini öldürmeli o halde. ayrılmak diye birşey var? dağbaşı mı burası yazık olacak tabi bir cana kıyan bütün insanlığı öldürmüş gibidir.

yanıt4
yanıt8
senar:

Öyle söylemek istemedim aslında. ancak kanunda cezası olsa kimse kendi kanunu işlemeye kalkışmaz. Ayrılmak işin kolayından sıyrılmak durumu. İnsan onuru gururu denen bir şey var. O halde her evli erkek yada kadın aldatsın başkasından çocuk yapsın sonra ayrılalım.

yanıt0
yanıt0
Hacı Şembeki:

Allah sabır versin

731
12
yanıtYanıtla
aristoteles:

12 senesi kapalı geeri kalanıda acıkta gecer eğer af maf olmazsa gecmiş olsun yiğit

408
38
yanıtYanıtla
Nuray :

Iyi insan kimdir, kötü insan kimdir bunun ayrimini sacma sapan değer uzerinden yaparsaniz bi gram ilerleyemeyiz böyle. Ahlak sadece bel altindan ölçülmez! Ah bunu bir anlayabilseniz.

22
220
yanıtYanıtla
Mehmet can ALTAŞ:

bel altı zaten son noktadır. zaten o bile kalmamışsa daha kime ahlaksız diyecek bu millet? ahlak nedir önce öğren sonra kalk millete akıl ver.

yanıt232
yanıt13
apolat:

sen ahlak deyince bel altı hiç aklına gelmiyorsa zaten başta mevzuyu bitiriyorsun

yanıt56
yanıt7
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title