Haberler

Kamu- Sen: Şüpheli Bir Paketle Karşı Karşıyayız

Kayseri'de Türkiye Kamu-Sen Üyeleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı, Demokratikleşme Paketi'ne tepki gösterdi.

Kayseri'de Türkiye Kamu-Sen Üyeleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı, Demokratikleşme Paketi'ne tepki gösterdi. Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Fikret Özcan, "Demokrasi ve özgürlükle uzaktan yakından ilgisi olmayan, 76 milyon vatandaşımızın ortak ihtiyaçlarını karşılamak yerine terör örgütünün taleplerini hayata geçirmeyi amaçlayan şüpheli bir paketle karşı karşıyayız" dedi.

Türkiye Kamu-Sen üyeleri, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelerek, Demokratikleşme Paketi'ne yönelik tepkilerini dile getirdi. Sendika üyeleri adına basın açıklaması yapan Kamu-Sen İl Temsilcisi Fikret Özcan, paketin halkın ihtiyaçlarından uzak olduğunu söyledi. Şüpheli bir paketle karşı karşıya olduklarını ifade eden Özcan, "Bu paketle, 30 yıl boyunca ülkemizi bir kan gölüne çeviren eli kanlı bebek katillerinin ana dilde eğitim talebi, özel okullarda hayat bulmakta. Bölücülerin çok dilli toplum hayali, Hükümet eliyle gerçekleştirilmektedir. Bununla ana dilde eğitim, terör örgütünün müktesebatına geçirilmekte, milletimizin arasındaki iletişim koparılmak istenilmektedir. Alfabemizde olmayan harflerin kullanılmaya başlamasının ve isteyen herkesin her dilde eğitim yapabilmesinin ardından gidilen yol, çok dilli, çok milletli, çok başlı, bölünmüş bir Türkiye'ye çıkmaktadır. Bu yol, dilde ayrışma, işte ayrışma, fikirde ayrışma ve nihayetinde hedefte ayrışma yoludur" dedi.

BU PAKETLE TÜRKLÜK YOK EDİLİYOR

Bu paketle, Türklüğün yok edilmek istendiğini savunan Özcan, şöyle konuştu:

"Öğrenci andı kaldırılmakta, Ne mutlu Türküm diyene diyenler susturulmaktadır.Türküm ile başlayan, doğruyum ile devam eden bir andın kaldırılması ancak Türk olmayan ve doğru olmayan insanları memnun etmek için atılmış bir adım olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde çocuklarımızın Türküm demesi, doğruyum demesi, çalışkanım demesi kimleri, neden rahatsız etmektedir? Bundan ancak, Türklük şuurundan uzak, Türklerle tarihi bir hesaplaşma peşinde koşanlar rahatsız olur. Bu paket, Türklüğün ve Türk milletinin geleceğine döşenen mayınlarla doludur. İktidar, 30 yıldır milletimizi ve devletimizi bölmek isteyenlere karşı yürütülen mücadelede geri adım atmış, adeta terör örgütüne teslim olmuştur. Aziz Türk milleti, tarih boyunca yaşamadığı bir zillete maruz bırakılmakta, esaret dönemlerinde bile görülmemiş bir kültürel soykırıma tabi tutulmaktadır. Bu anlayış, adım adım, yavaş yavaş, sindire sindire ülkemizi bölünme uçurumuna doğru sürüklemektedir. Dışı süslü paketin içinden, Türk düşmanlarının cerahatli fikirlerinin, hain tuzaklarının pis kokuları gelmektedir."

Yapılan basın açıklamasının ardından sendika üyeleri hep birlikte 'Andımız'ı okudu ve ardından alkışlarla pakete tepki gösterdi. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title