Haberler

Jartiyerle Ölü Bulunan Avukat Kokain Kurbanı Olmuş

Güncelleme:

Geçtiğimiz yaz otel odasında jartiyerle ölü bulunan avukatın ölüm nedeninin kokain zehirlenmesi olduğu anlaşıldı.

İstanbul’da bir otel odasında cansız bulunup dosyası ‘ölümü şüpheli’ denilerek Yargıtay tarafından tekrar açtırılan Avukat Serkan Sönmez davasında Adli Tıp raporu geldi: Ölüm nedeni kokain zehirlenmesi!

TRANSPARAN KIYAFETLE BULUNMUŞTU

Ankara Barosu’na bağlı Avukat Serkan Sönmez, 29 Temmuz 2012’de İstanbul’da 5 yıldızlı bir otelin odasında ölü bulundu. Transparan bir kadın elbisesi ve jartiyerle bulunan Sönmez’in soruşturmasına bakan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, odaya son giren ve çok kısa süre kalan masör M.P.’yi gözaltına aldırıp, ifadesi sonrası serbest bıraktı. Başsavcılığın takipsizlik kararına itiraz eden Avukat eşi Figen Sönmez, itirazın reddedilmesi üzerine ‘kanun yararına bozma’ talebiyle dosyayı Yargıtay’a taşıdı.

ODADA KAN LEKELİ YASTIKLAR BULUNMUŞTU

Kararı kanun yararına bozan Yargıtay 1’inci Ceza Dairesi, gerekçesinde, odada kan lekeli yastıklar bulunduğunu hatırlatarak, Sönmez’in ölümüne bir başka şahsın neden olma ihtimali bulunduğunu, ölümün şüpheli kaldığını ifade etti. Bu karar üzerine yeniden açılan soruşturma dosyasına, Adli Tıp Kurumu raporu da eklendi.

ZORLA VERİLMEMİŞ

Raporda, Sönmez’de bulunan yaraların kontrolsüz düşme sonucu meydana geldiği, ölümün kokain zehirlenmesi sonucu olduğu belirtildi. Raporda, ölüme neden olan kokainin zorla enjekte edildiğine dair tıbbi delil bulunmadığı ibaresini de dikkate alan mahkeme, ölüm şüpheli M.P. otelden ayrıldıktan sonra gerçekleştiği, kesin ölüm sebebinin de kokain zehirlemesi olduğunu göz önünde bulundurarak, odaya son giren kişi masör M.P. hakkında yine takipsizlik kararı verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Serkan Sönmez Yargıtay Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (6)

yeter:

mutlu gitmiş anlaşılan

10
12
yanıtYanıtla
eda:

Keşke dosya kapalı kalsaymış.

7
6
yanıtYanıtla
doğru yorum:

sürat felakettir rahmetlide sürati severmiş

7
4
yanıtYanıtla
Seda:

Ayıp ölümü şakaya almak Allah rahmet eylesin

8
0
yanıtYanıtla
Hüsnü Ayıboğan:

Şarkıcı Ajdar ın kayıp abisi diyorlar. Doğru mu acaba ?

2
5
yanıtYanıtla
kamil uçan:

fazla bilince boyle oluyor jartiyer falan

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title