Haberler

İZAYDAŞ'tan Sempozyum Çıkarması

Güncelleme:

Yaklaşık 750 uzmanın yer aldığı ve "Daha Temiz Türkiye" mesajının ön plana çıktığı Atık Yönetimi Sempozyumu'na İZAYDAŞ adeta çıkarma yaptı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevre Yönetim Genel Müdürlüğü'nün öncülüğünde Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TÜÇEV) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Atık Yönetimi Sempozyumu, Antalya'da gerçekleştirildi. Yaklaşık 750 uzmanın yer aldığı ve "Daha Temiz Türkiye" mesajının ön plana çıktığı sempozyuma İZAYDAŞ adeta çıkarma yaptı.

15 KİŞİLİK EKİPLE

Atık yönetimi ile ilgili uygulamaların güçlendirilmesi, geliştirilmesi, ilgili kuruluşlarla bilgi alışverişinde bulunulması ve sektördeki yeniliklerin değerlendirilmesi amacı düzenlenen sempozyum toplam dört gün sürdü. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta'nın da katıldığı sempozyumda İZAYDAŞ'ı, Genel Müdür Yardımcıları İsmail Uludağ ve Bayram Karakuş, Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu, Özel Kalem Yusuf Yazıcı, Danışman İsmail Akbaş, Proje Şefi Onur Uludağ, Laboratuvar Şefi Erkan Baysal, İdari İşler Şefi Recep Kartal, Halkla İlişkiler Sorumlusu Hülya Kalaycıoğlu, Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Helin Esenlik, Geri Kazanım Sorumlusu Arzu Ulutaş, Deponi Sorumlusu Zafer Baki Yılmaz, TAYÇED Genel Sekreteri Osman Boz, pazarlama çalışanı Gökhan Tilki, Çevre Yönetim Sistemleri görevlisi Bertan Görhan'dan oluşan 15 kişilik ekip temsil etti.

ULUDAĞ VE ULUTAŞ'TAN SUNUM

İZAYDAŞ yönetimi, atıkların kaynağında ayrı toplanması, bertarafı ve geri dönüşümü konularında yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin tartışıldığı sempozyumda iki farklı konuda sunum gerçekleştirdi. Proje Şefi Onur Uludağ'ın "Tıbbi Atık Yönetiminde Yakma" ve Geri Kazanım Sorumlusu Arzu Ulutaş'ın "Biyogaz ve Enerji Üretim Tesisi İşletilmesi" başlıklı sunumları, sempozyumda ilgi gören sunumlar arasında yer aldı. Bu arada sempozyumun platin sponsorluğunu üstlenmesinden dolayı İZAYDAŞ'a teşekkür plaketi takdim edildi. İZAYDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş kurumun plaketini, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta'nın elinden aldı.

STANDA YOĞUN İLGİ

Öte yandan sempozyumda İZAYDAŞ'ın açtığı stant yoğun ilgi gördü. Sempozyumun katılımcı ve ziyaretçilerine kurumla ilgili broşürler dağıtılırken, gelen sorular yanıtlandı, detaylı bilgilendirmeler yapıldı. İZAYDAŞ yetkilileri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve sektör temsilcilerinin önemli bir kısmı ile fikir alışverişinde bulunma imkânı elde etti. Bakan Yardımcısı Muhammet Balta'nın İZAYDAŞ standına gösterdiği özel ilgi dikkatlerden kaçmadı. Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu, Çevre TV'de İZAYDAŞ ile ilgili bilgiler verirken, sempozyumda TAYÇED de stant açarak ilke ve çalışmalarını anlatma imkânı buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muhammet Balta Bayram Karakuş İsmail Uludağ Türkiye Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title