Haberler

İstanbul'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Törenle Kutlandı

Haber - Kamera: Enver ALAS - İSTANBUL / DHAİstanbul Valiliği tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Fatih'teki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor A.Ş. Fatih Spor Kompleksi'nin kapalı spor salonunda bir tören düzenlendi.

Haber - Kamera: Enver ALAS - İSTANBUL / DHA

İstanbul Valiliği tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Fatih'teki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor A.Ş. Fatih Spor Kompleksi'nin kapalı spor salonunda bir tören düzenlendi. Törene başta İstanbul Valisi Vasip Şahin olmak üzere İBB Başkanvekili Ahmet Selamet, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, İstanbul Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Özkara, Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Şükrü Korlu, Hava Harp Okulu Komutanı Tümgeneral Fethi Alpay, Harp Akademileri Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu ve diğer protokol üyeleriyle, öğrenciler, öğretmenler veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi korosu tarafından 'Bozkırlar Yeşerecek Marşı', 'Gençlik Marşı' ve '19 Mayıs Marşı'nın seslendirilmesiyle devam etti. Törende, TRT İstanbul İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Milli Mücadele ve 19 Mayıs' temalı sine vizyon gösterisi izlettirildi. Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere birincilik ödüllerini Vali Vasip Şahin, ikincilik ödüllerini Orgeneral Ümit Dündar, üçüncülük ödüllerini ise İBB Başkanvekili Ahmet Selamet verdi.

GENÇLİK VE SPOR TEMALI GÖSTERİ ALKIŞ ALDI

Engelli öğrencilerin sportif gösterisinin ardından tören, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Spor A.Ş Genel Müdürlüğü antrenörlerinden oluşan Spor Aşk Grubu, gençlik ve spor temalı bir gösteri sundu. Gösteri, salonda bulunanlardan büyük alkış aldı. Yaklaşık 1 saat süren törenin sonunda Vasip Şahin, protokol üyeleri ve gösteri sunan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Güncel Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title