Haberler

Hamitli Ve Gebeler Sakinleri Hizmetlerden Memnun

Güncelleme:

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün, Kırkağaç'ın Hamitli ve Gebeler mahallelerinde hayata geçirdiği alt ve üstyapı çalışmaları mahalle sakinleri tarafından takdir edildi.

Mahalle sakinleri köylerinin artık şehir merkezi gibi olduğunu ifade ettiler.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, '101 Mahalle Projesi'nin ardından il genelinde sağlıklı altyapılar inşa etmek için başlattığı '154 Mahalle Projesi' kapsamındaki çalışmalarına hızla devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında, Kırkağaç'ın Hamitli ve Gebeler mahallelerindeki çalışmalar tamamlandı. 2 mahallede toplamda 16 kilometrelik kanalizasyon ve içme suyu hattını sağlıklı hale getiren MASKİ, 35 bin metrekare de kilit parke taş döşeme çalışmasını tamamladı. Bununla birlikte her iki mahalleye fosseptik imalatı gerçekleştirildi.

HAMİTLİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ERGÜN'E ÖVGÜ

Hamitli Mahallesi sakinlerinden Ramazan Kaymaz, "Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden çok memnunuz. Manisa'ya gittiğimde Başkan bey nasıl diye zengine de fakire de sordum. Vallahi de billahi de herkes 'iyi' dedi. Hiç kötü diyene denk gelmedim. 67 yaşıma geldim.Bu zamana kadar hiçbir siyasi partiden hiçbir belediyeden Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı hizmetleri görmedim. Mahallemizde A'dan Z'ye altyapı da üstyapı da yapıldı. Bu yapılanlara yok dersek dilimiz yanar. Artık çok rahatız. Şikayetimiz yok. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e Allah acı günler göstermesin. Allah onu en ufak kazadan beladan uzak tutsun. Adam gibi adam. Ben çok memnunum ondan" dedi.

Mahalle sakini Hüseyin Ortaç, bu zamana kadar mahallesindebundan daha güzel bir hizmet görmediğinin altını çizerek,"Doğruya doğru. Manisa Büyükşehir Belediyesi, bizler için her kolaylığı sağladı. Sağolsunlar. Önceden yollarımız topraktı, çamurdu. Köydük yani. Şimdi ise şehrin bir parçası olduk. Gören göz yalan söylemez. Altyapımızdan çok memnunuz. Mahallemize yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e Allah selamet versin. Yolu açık olsun. Daima bizimle olsun. Gönüllerimiz O'nunla" dedi.

Önceden çamur içinde olduklarını söyleyen mahalle sakini Ali Taşçı ise şunları kaydetti: "Mahallemizde altyapı yapıldı. Üzerine taş döşememiz oldu. Şimdi taşın üzerinde tıkır tıkır yürüyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ Genel Müdürlüğü'müze teşekkür ederim"

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanmadan önceki dönemlerde dilekçe ile başvurmasına rağmen mahallenin içme suyu deposunun tadilatını yaptıramadığını belirten Hamitli Mahalle Muhtarı Yusuf Taşçı, "Büyükşehir'e bağlandıktan sonra dilekçe ile başvurmama gerek kalmadan sağ olsun Cengiz Başkanımız depomuzun bakımını yaptırdı. Altyapımızda da aksaklıklar vardı. Dilekçe ile başvurduk. MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar bey ile birebir görüştüm ve sağ olsunlar bizleri geri çevirmediler. 30-40 yıl önce döşenen altyapımızı tamamen yenilediler. Mahalle sakinleri bu çalışmaların 2 ila 3 yıl arası süreceğini söylüyordu ama MASKİ, 6 ay gibi kısa sürede çalışmaları tamamladı. Altyapı sorunumuz tamamen ortadan kalktı. Parke taşımız da yenilendi. Cengiz Başkanımızı ve Yaşar Müdürümüzü tekrardan mahallemizde görüp ağırlamak istiyorum. Genel olarak hizmetlerden memnunuz. Sadece mahallemizin girişinde ve çıkışında bulunan yolun yapılmasını istiyorum. Başkanımıza desteklerimiz devam edecek. Mahallemizin yüzde 80'i memnun. Memnun olmayan kısımda siyasi yönden bize memnuniyetini dile getiremiyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a ve tüm çalışanlara teşekkür ederim" dedi.

GEBELER MAHALLESİ'NDEN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Gebeler Mahallesi sakinlerinden Ali Şengil, "Mahallemize yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Mahallemizin altyapı ihtiyacı vardı. MASKİ sağ olsun çalışmalarını tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi, tüm ihtiyaçlarımıza yardımcı oluyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Manisa'da yerleşim yerleri küçükte olsa büyükte olsa aynı hizmetleri sunuyor. Cengiz Başkanımızı bir gün görüp elini sıkmak isterim. Başkanımızdan bir şikayetimiz yok" dedi.

Mahalle sakini Muzaffer Sönmez ise, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nün hizmetlerinden son derece memnun olduğunu ifade ederek, "Mahallemizin bir takım eksikleri var ama yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Altyapımız yenilendi. Taş döşememiz yapıldı. Yapılacak olan işlerimiz de var. İnşallah en kısa sürede yapılacak. Cengiz Başkanımıza teşekkür ederim. Hizmetlerinin devamını bekliyoruz. Her şey yapıldı ve yapılıyor. Başkanımızdan çok memnunuz. Sağ olsun var olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Kırkağaç Kaymaz Güncel Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title