Haberler

Golden Key Bördübet, Avrupa'nın En Gözde 100 Oteli Arasında

Güncelleme:

Golden Key Bördübet, doğadaki varlıkların zihninizdeki resmini heykellerine verdiği yorumla bütünleştiren Ebru Döşekçi'nin eserlerine yer açtı.

Doğadan aldığı ilham ile misafirlerini huzura davet eden Golden Key Bördübet, yaz sezonu boyunca Ebru DÖŞEKÇİ'nin heykellerini sergileyecek. Ebru DÖŞEKÇİ, heykellerinde doğada var olan yaprak, kelebek, kanat gibi bilindik formları kendi hayalindeki hallerine dönüştürerek izleyiciye sunuyor. Bu süreçte estetik, gölge-ışık ve doluluk-boşluk oranlarının kendisi için büyük önem taşıdığını dile getiren DÖŞEKÇİ, doğadan tanıdık olan bu formların aslında ne olduğunu ise izleyicinin yorumuna bırakıyor.

"Mükemmel" Sezon Açılışı

60 milyonu aşan ziyaretçisiyle dünyanın en büyük seyahat portalından biri olan TripAdvisor, Golden Key Bördübet'i "Mükemmellik Sertifikası Ödülü"yle taçlandırdı. Kusursuz hizmet anlayışını bir kez daha tescilleyen Golden Key Bördübet, "2014 yılı Mükemmellik Sertifikası"nı gezginlerin 150 milyonu aşan güvenilir tavsiye ve yorumuyla aldı.

İngiltere'de yayımlanan The Sunday Times gazetesinin seçtiği "Avrupa'nın En Gözde 100 Oteli" listesinde Türkiye'den seçilen 6 otelden biri olan Golden Key Bördübet çam ağaçlarının arasında, Bördübet Deresi'nin hemen yanındaki konumuyla, özgün mimarisi ve doğal mutfağı ile unutulmayacak bir tatil yaşamaya davet ediyor. Trip Advisor Mükemmeliyet Sertifikası Ödülü sahibi Golden Key Bördübet, sporseverler için Türkiye'de yeni tanınan bir su sporu olan SUP'a da(Stand Up the Paddle) ev sahipliği yapıyor.

Golden Key'de Yelken Keyfi Başlıyor

Golden Key Bördübet tatilinizi alternatif bir programla değerlendirme fırsatı sunuyor. Deneyimli denizci Mustafa YURTBULMUŞ ile hem yelkenli bir teknenin nasıl kullanılacağını bir eğitmen eşliğinde bizzat kendiniz kullanarak öğrenecek, hem de muhteşem koylarda bu mükemmel deneyim hayatınız boyunca unutulmaz bir anıya dönüşecek.

Kuş Motifleriyle Bezenmiş Lüks ve Konforlu Oda Seçenekleri...

16 Deluxe Oda, 13 Family suit, 5 African suit, 2 Junior oda,1 Romantik oda, 1 Gözlem evi, 1 Köşe evi, 1 Bahçe evi, 1 Orman evi ve 1 Kayıkhane toplamda 42 odası bulunan Golden Key Bördübet değişik konaklama alternatifleriyle hizmet veriyor.

Odalarında, air condition, uydu TV yayını, direkt telefon hattı, kablosuz internet ve mini bar gibi imkânlar sunan otel, 'Bird Bed' hikâyesinden esinlenerek her bir odasında kuş motifi kullanıyor.

Yemyeşil Kaplumbağalar, Rengarenk Balıklar, Bembeyaz Kuğular... Doğanın Tüm Renkleri ve Sesleri İçinde İç Huzura Yolculuk...

Golden Key Bördübet'in önünden akıp giden Bördübet Deresi, bütün yorgunluk ve stresinizi de beraberinde alıp, konukları uçsuz bucaksız bir denize sürüklüyor. Arzuya göre motorlu kayık veya kanolarla denize doğru ilerlerken derenin sakinleri olan kocaman kaplumbağalar, balıklar, ördek ve kuğular size yol gösteriyor. On dakika sonra ise kimselerin bilmediği, özel bir adadasınız. Artık şehir, iş ve stres sizden çok uzaklarda… Bu benzersiz ortamda kendinizle baş başa kalmanın verdiği huzur, bütün bedeninize yayılarak ruhunuzu dinginliğin doruk noktasına ulaştıracak. Adada bulunan patikaları takip ederek ulaşılan, 360 derece görünüme sahip ada tepesindeki mükemmel manzara ise evlilik teklifi için özel bir mabet.

"Bördübet Bahçesi"nde Yetiştirilen Taze ve Doğal Lezzetler...

Golden Key Bördübet, doğal ve huzur verici ortamında misafirlerine Akdeniz mutfağının lezzetlerini en doğal malzemeleri kullanarak Ada Snack ve Ana Restaurant'ta sunuyor. Yöre halkının geçimini arıcılık ve balıkçılıkla sağlıyor olmasından ötürü, daha doğal yollarla beslenmek isteyenlerin sofrasına en kaliteli balları getiriyor. İsteyenler, yanaşan balıkçı teknelerindeki canlı balıklar arasından seçim yapabiliyor ya da çevre köylerinden gelen tereyağı, zeytin, yumurta ve peynir çeşitlerinin tadına bakıp, otelin organik bahçesinden toplanan taze domates ve biberle birlikte ev yapımı turunç ve reçellerle kahvaltı etmenin ayrıcalığını yaşıyor. Kahvaltı boyunca eşsiz senfonisiyle, ağaçların yaprakları, su sesi ve kuşların oluşturduğu doğal bir orkestra eşlik ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

The Sunday Times Türkiye Güncel Haberler

Terör örgütüne ağır darbe! 22 ilde düzenlenen operasyonda 239 şüpheli yakalandı

Terör örgütüne ağır darbe! 22 ilde düzenlenen operasyonda 239 şüpheli yakalandı

Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

Eşini markette bıçaklayıp katletmişti! Olay anına ait kahreden görüntüler ortaya çıktı

Eşini markette bıçaklayıp katletmişti! Olay anına ait kahreden görüntüler ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title