Haberler

FETÖ soruşturmasında şok sözler: Gülen'in artık suyundan en çok Arif Erdem içiyordu

Güncelleme:

İzmir'de yürütülen FETÖ soruşturmasında itirafçı N.Y, "Gülen'in içtiği bardaktan artan suyu 'zemzem' diye şişeye koyuyor, sonradan içiyorlardı. Hatta Fetullah Gülen'in artık suyundan en çok Arif Erdem içiyordu." ifadelerini kullandı.

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin ardından harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılıkları, Türkiye genelinde iki yıl içerisinde darbe girişimi ve örgüte yönelik 100 binin üzerinde soruşturma başlattı.

İzmir'de yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında itirafçı olan eski emniyet mensubu, örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'daki malikaneye yaptığı ziyarette yaşadıklarını anlattı. İtirafçı N.Y, örgüt üyelerinin Gülen'in ağzını sildiği peçeteyi sakladığını aktardı.

"ARTIK SUYUNDAN EN ÇOK ARİF ERDEM İÇİYORDU"

N.Y, ifadesinde, "Gülen'in içtiği bardaktan artan suyu 'zemzem' diye şişeye koyuyor, sonradan içiyorlardı. Orada bulunduğum süre içerisinde eski Galatasaraylı futbolcu Arif Erdem, kapatılan Samanyolu TV Genel Yayın Yönetmeni Hidayet Karaca ve kapatılan Zaman gazetesi yazarı Ali Ünal'ı gördüm. Hatta Fetullah Gülen'in artık suyundan en çok Arif Erdem içiyordu" dedi.

HURMA DETAYI

Başka bir itirafçı S.K. ise Gülen'in ısırdığı bir hurmanın bir örgüt üyesine verilmesini, "Fetullah Gülen orucunu açmak için hurmadan bir miktar ısırdı. Kalanını ise Ankara'da kamu görevinden ihraç edildiği söylenen kişiye 'üzülmesin' diye ulaştırılmak üzere salonda bulunan birine verdiler." ifadeleriyle anlattı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Arif Erdem İzmir Spor Güncel Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

500

Yorumlar (33)

fetöcüsün gs:

ondan sonra gelsin penaltılar gelsin şampiyonluklar ohhh misss beleş

52
31
yanıtYanıtla
gs:

koskoca galatasaray camiasını böyle karaladığın için hakkında gerekli tahkikat başlatılacak

yanıt1
yanıt0
AV. ABD. AVNİ .:

İDDİA EDEN İDDİASINI İSPATLA MÜKELLEFTİR. BİR YÖNETİCİ SENİ MAHKEMEDE İDDİANI İSPATA DAVET ETSE CEZA ALIRSIN, BURDAN ÖNÜNE GELENE SALLAMA SENİ NE FENER NEDE ALİ KOÇ KURTARAMAZ ALACAĞIN CEZANINDA SMS İLE TOPLANACAĞINI YADA DİLENEREK BULUNACAĞINI ZANNETME. SUÇ İŞLİYORSUN VE TÜM GALATASARAY CAMİASINI SEN VE SENİN GİBİ YAZANLARI MAHKEMEYE DAVA AÇMASI İÇİN UYARIYORUM. SEN ŞİMDİ DERDİNE YAN.

yanıt1
yanıt3
Yaşar:

ne beyinsiz insanlar var şu dünyada

54
1
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Böyle haberlerle, gündemlerle uyutun milleti bakalım. (Fetö, dış güçler, büyük resim, beka, falan, filan.)Nereye kadar... Ayrıca milletimizin yarısı açlık sınırındayken dünya bizi kıskanıyor. ;))

38
12
yanıtYanıtla
HIRSIZOĞLU:

SENİN İMAMDAN NABER PEK SESİ FİLAN ÇIKMIYOR BU ARALAR NE OLDU VAATLERİ SÖZLERİ YOKSA SİZİN GİBİ KOYUNLARI UYUTUYOR MU NEDİR

yanıt18
yanıt21
Geri:

Geri zekalı top oynarkende böyledi bunar....

33
1
yanıtYanıtla
Tim0135:

Darbe araştırılması için bağımsız ve yetkili meclis komisyonu kurulmalıdır, çaycıyla çorbacıyla futbolcuyla işi sulandırdığınız yeter Bee!!! Aklımızla dalga geçmeyin

20
3
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Adam orta sahadan penaltıyı boşuna almıyordu. Terimin oğlu

15
8
yanıtYanıtla
nevşehirli:

sporcular avukatlar doktorlar asker polis hakim savcı iş adamları ama nevarki siyasetten hiç kimse yok eyyy türkmilleti bu ne iş

19
3
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title