Haberler

Esenler'de "Kar Şöleni" etkinliği düzenledi

Güncelleme:

Esenler'de "Kar Şöleni" etkinliği düzenlediİSTANBUL Esenler Belediyesi tarafından yarıyıl tatilindeki minikler için "Kar Şöleni" etkinliği düzenledi.

Esenler'de "Kar Şöleni" etkinliği düzenledi

İSTANBUL Esenler Belediyesi tarafından yarıyıl tatilindeki minikler için "Kar Şöleni" etkinliği düzenledi. Etkinliğe aileleriyle gelen çocuklar doyasıya eğlendi.

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen "Kar Şöleni" etkinliği yoğun ilgi gördü. Yarıyıl tatilindeki öğrenciler için düzenlenen etkinlikte kardan adam yarışması yapıldı. Yarışmada ilk 3'e giren çocuklara hediyeler verildi. Hediyelerin ardından etkinliğe katılan vatandaşlara sucuk ekmek ve çay ikramı yapıldı. 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde lapa lapa yağan karın altında birbirinden keyifli etkinliklerin düzenlendiği şölende, renkli görüntüler ortaya çıktı. Palyaçolar miniklerin yüzlerini boyarken zabıta ekipleri de çocuklarla birlikte kar savaşı yaptı. Müzik dinletileriyle keyifli anların yaşandığı şölen, miniklere unutulmaz bir gün yaşattı.

Etkinliğe arkadaşı ve çocuklarıyla birlikte gelerek kardan adam yarışmasına katılan Handan Akyol, çocuklardan daha çok heyecanlı olduğunu söyledi. Etkinliği düzenleyen Esenler Belediyesine teşekkürlerini ileten Akyol, "Çocuklardan daha çok heyecanlıyız. Belediyeye çok teşekkür ederiz. Bütün etkinliklerine katılıyoruz. Çalışanların hepsine çok teşekkür ederiz" dedi.

Yanındaki arkadaşı Cemile Uslu, kardan adamın adını "Osman" koyduklarını belirterek şunları söyledi: "Çok güzel oldu. Çok mutluyuz. Çocuklar da çok sevindi. Kardan adamın ismini rahmetli babamın adı 'Osman' koyduk" diye konuştu.

9 yaşındaki Ömer Asaf Atlı ise ailesiyle birlikte etkinliğe katılarak kardan adam yaptı. Eğlenceli vakit geçirdiğini ifade eden Atlı, "Babamla biz yaptık kardan adamı. Biraz zorlandık. Çok güzel oldu. Bence birinci olabilirim. Burada oyun oynadım. Kartopu savaşı yaptık. Çok eğlendim. Diğer arkadaşlarıma başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ömer Asaf Atlı'nın babası Nurettin Atlı ise keyifli bir etkinlik olduğunu söyledi. Emeği geçenlere teşekkür eden Nurettin Atlı şunları kaydetti: "Çok keyifli bir gün oldu. Vesile olan herkese çok teşekkür ederim. İki oğlumuz var. Onlar çok keyif aldılar. Kardan adam yaptık. İddialıyız. Umarım birinci oluruz. Özellikle emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Çok keyifli ve güzel bir etkinlik oldu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ömer Asaf 15 Temmuz Esenler Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title