Haberler

Eczaneye pompalı tüfekle saldıran zanlı: İçeride kimse yoktu, ilaçlara doğru ateş ettim

Güncelleme:

Antalya'da, alacağı olduğunu iddia ettiği eczaneye pompalı tüfekle saldırı düzenleyen Ali Yağcı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Zanlı, ilk ifadesinde, eczanede kimsenin olmadığını belirterek, "Eczane çalışanlarını görmedim. İlaçlara doğru ateş ettim. Herhangi bir öldürme kastım yoktu" dedi.

Antalya'nın Serik ilçesinde, alacağı olduğunu ileri sürdüğü eczaneye pompalı tüfekle saldırı düzenledikten sonra tutuklanan Ali Yağcı ifadesinde, alkollü olduğunu belirterek, "İçeride kimse yoktu. Eczane çalışanlarını görmedim. İlaçlara doğru ateş ettim. Herhangi bir öldürme kastım yoktu. Alacağımdan dolayı ateş ettim" dedi.

OLUMSUZ YANIT ALINCA POMPALI TÜFEKLE ATEŞ ETTİ

Olay, dün sabah saatlerinde Serik ilçesine bağlı Kökez Mahallesi'ndeki Baygut Eczanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre elindeki pompalı tüfeği ateşleyerek eczaneye giren Ali Yağcı, çalışanlara, eczacının yakını olan R.T.'den alacağı olduğunu söyleyerek, borcun ödenmesini istedi. Olumsuz yanıt alınca da pompalı tüfeği eczanenin içinde ateşleyen saldırgan daha sonra dışarı çıkıp, eczaneye doğru ateş etmeyi sürdürdü.

Eczaneye pompalı tüfekle saldıran zanlı: İçeride kimse yoktu, ilaçlara doğru ateş ettim

20 AYRI SUÇTAN SABIKASI VAR

Eczane çalışanları ile müşteriler büyük panik yaşadı. Kaçan saldırgan ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanıp, gözaltına alındı. Eczane ile çevresinde yapılan incelemede, Ali Yağcı'nın haznesindeki fişekler bitince tüfeğini tekrar doldurduğu ve toplam 14 kez ateşlediği saptandı. İşlemlerinin ardından dün akşam adliyeye sevk edilen Ali Yağcı, çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'mala zarar vermek' suçlarından tutuklandı. Ali Yağcı'nın 20 ayrı suçtan da sabıkası olduğu öğrenildi.

Eczaneye pompalı tüfekle saldıran zanlı: İçeride kimse yoktu, ilaçlara doğru ateş ettim

"İÇERİDE KİMSE YOKTU, İLAÇLARA ATEŞ ETTİM"

Ali Yağcı'nın verdiği ifadesinde, "Olaydan önceki akşam alkol aldım. Sabah saatlerine kadar alkol almaya devam ettim. Daha sonra sabah eczanenin önüne geldim. İçeride kimse yoktu. Eczane çalışanlarını görmedim. İlaçlara doğru ateş ettim. Herhangi bir öldürme kastım yoktu. Alacağımdan dolayı ateş ettim. Önce 3 el korkutmak amacıyla ateş açtım. Sonra dışarı çıkıp ateş etmeye devam ettim. Hiç kimseyi öldürmek için hedef almadım. Alacaklı olduğum kişinin eczanede çalıştığını biliyorum. Alacağımı tahsil etmek için ateş açtım" dedi.Olay anı, eczanenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntüde, çalışanlar ile müşterilerin bulunduğu eczaneye gelen saldırgan, önce dışarıdan içeri doğru ateş açıyor. Ardından içeri girerek, ateş etmeyi sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Yağcı serik Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

500

Yorumlar (28)

Nur:

20 ayrı suçtan kaydı var. Ve dışarda pompalı tüfekle geziyor? Ve bu pompalı tüfeği kolayca almış. Gerçekten halimizi özetliyor.

13
0
yanıtYanıtla
Mert:

Yahu 20 ayrı suçtan sabıkası olan bir insan senin benim gibi nasıl dışarıda dolaşabiliyor? Nasıl kontrol edilmiyor bu insan nasıl pompalı tüfeği olabiliyor?

13
0
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

ülkenin haline vay ki ne vay. bu ne cesaret! kanunlar bizi mahvetti!

10
1
yanıtYanıtla
seyirci:

paranın köpegi olmuş herkez

11
0
yanıtYanıtla
karar:

adliyeye sevk edilidi ilk duruşmada salı verildi. . . yine aynısı yapsın diye!

9
1
yanıtYanıtla
bruksel:

suc devlette denetimli serbestligi abarttilar

10
0
yanıtYanıtla
DOĞULU:

Bu ve buna benzer yapılan suçlar yasaların olmadığından dolayı yapılıyor emin olun bu adam bir ay sonra dışarda olacak bakarmısın 20 tane suç dosyası var adam dışarda hadı bakalım kemikçinin biride çıkacak hakı hukuku adaleti savunacak

10
0
yanıtYanıtla
Başar Y.:

Ben şunu anlamadım. Ablamın abisinin alacaklısı senin abin olmuyor mu? Ayrıca adamın 20 suçtan sabıkası varmış maşallah muz cumhuriyetinde sıradan bir gün.)

8
0
yanıtYanıtla
Adsız:

Ablasının kocasının abisi de ablasının abisi olur yoksa neden ablamın abisi desin abim der ayrıca kelimelerin ne önemi var dili dolaşmış olabilir yaşadıkları kolay değil

yanıt0
yanıt0
Efes:

İnsanlar birbirini yiyor işte nereye varacak bu gidişat acaba.

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title