Haberler

Çıldır Kızılay gönülleri şenlendirdi

Güncelleme:

Çıldır Kızılay gönülleri şenlendirdi Türk Kızılay Çıldır Şube Temsilciliği tarafından "Çıldır Kızılay Gönülleri Şenlendiriyor" projesi hayata geçirilerek çalışmalara başlandı.

Çıldır Kızılay gönülleri şenlendirdi

ARDAHAN - Türk Kızılay Çıldır Şube Temsilciliği tarafından "Çıldır Kızılay Gönülleri Şenlendiriyor" projesi hayata geçirilerek çalışmalara başlandı. Türk Kızılayı Çıldır Temsilciliği tarafından hazırlanarak Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından da kabul gören proje gönüllüleri ile birlikte hayata geçirilerek saha çalışmaları başladı.

Pandemi döneminde özellikle 65 yaş üstü vatandaşlar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar dikkate alınarak hazırlanan projede yalnız yaşayan vatandaşlar ziyaret edilerek sağlık kontrolü yapılıyor ve vatandaşların evlerinden çıkmamaları için dezenfekte ve gıda desteği sağlanıyor.

Projenin hazırlayıcısı ve uygulayıcısı Türk Kızılay'ı Çıldır koordinatörü Mahmut Ahmet Vural, "Türk Kızılay Çıldır Temsilciliği olarak hazırladığımız projenin Genel Merkezimiz tarafından da kabul görmesi bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Bu projeyi hazırlarken ana hedefimiz 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan kişilerin pandemi döneminde yanlarında olmak ve mümkün olduğu kadar onların evde kalmasını sağlamaktı. Bugün de bu vatandaşlarımızı ziyaret ederek, evde kalmaları için gıda ve dezenfekte desteğinde bulunmamızın yanı sıra sağlıkçı arkadaşlarımızla birlikte sağlık kontrollerini de gerçekleştirdik. Yalnız yaşamak bazen vatandaşların kendi istekleri sonucu bazen de farklı nedenler ile ortaya çıkmış olabilir. Ama Biz bu projeyi hazırlarken yalnız yaşayan vatandaşlarımıza onların unutulmadıklarını hissettirmeyi amaçladık. Özellikle pandemi etkisi ile evlerinden çıkmadıkları için kapılarını çalan bir gülen yüz olmak istedik gönüllülerimizle birlikte bu vatandaşları ziyaret ederek gönüllerinde ve yüzlerinde tebessüm olalım istedik. Projemizi üç aylık süre ile üç tekrar olarak devam ettirmek için planladık aldığımız geri dönüş ve tebessümler yıl boyunca devam ettirmek için gerekli hazırlığında yapılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Projemizin hayata geçmesinde desteğini esirgemeyen Çıldır Kaymakamı Sayın Alper Taş'a, Çıldır Belediye Başkanı Sayın Kemal Yakup Azizoğlu'na ve Çıldır Asm Başkanı Mustafa Avan'a Çıldır Tsm Doktoru Bekir Altundaş'a ve Çıldır Tsm Personeli Ramazan El'e ve İnşaat Mühendisi Zafer Aktemur'a teşekkür ederim" dedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, "Türk Kızılay'ına bu anlamlı çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Bizleri unutmadıkları için sürekli yanımızda olmazı bizleri mutlu ediyor. Allah bizim kapımızı çalan bu gençlerin yollarını açık etsin" dediler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türk Kızılayı Kızılay Çıldır Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title