Haberler

Cemiyet Hayatının Ünlü İsimleri 2014 Yılı Dileklerini Diledi

Güncelleme:

Dilek Ağacı uygulaması, bu yıl ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin dilekleriyle renklendi.

Penti'nin her yıl Aralık ayında düzenlediği ve Türkiye'nin yeni yıl Dilek Haritası'nın belirlendiği Dilek Ağacı uygulaması, bu yıl ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin dilekleriyle renklendi.

10 Aralık 2013 Salı günü Zorlu Center'da gerçekleşen etkinliğe, Begüm Şen, Aslı Şen, Hande Acar, Eda Taşpınar, Elif Gönlüm, Burcu Karabacak, Etel Baler, Ayşe Kucuroğlu, Beyza Arslan, Bilge Eren, ve Gül Gölge Saygı gibi ünlü isimler katıldı. Cemiyet hayatının önde gelen isimleri Penti mağazasından hem kendileri hem de sevdikleri için yeni yıl alışverişlerini yaparken, 2014 yılı için de dileklerini dilediler. Etkinlikte ünlülerin büyük çoğunluğunun aşk, barış ve sağlık dilemesi dikkat çekti.
Penti Türkiye'nin Dilek Haritasını Belirliyor!

Türkiye'nin 2014 yılı dileklerinin belirleneceği uygulamada Penti Dilek Ağaçları, yeni yıl dilekleriyle renkleniyor. 30 AVM ve 170 mağazada kurulu Penti Dilek Ağaçları, tüketicilerin yeni yıl dilekleriyle renklenecek. Mağazalardaki Dilek Ağacı'nı online ortama da taşıyan Penti; Aralık ayı sonuna kadar toplanan dilekler ile Türkiye'nin 2014 Dilek Haritasını belirleyecek. Penti tarafından AVM ve mağazalar için, her biri farklı renkte dileği sembolize eden toplam 151.520 metre uzunluğunda kurdela sipariş etti. Bu kurdeleler renklerine göre; aşk, iş, para, eğitim, sağlık, barış dileklerini içeriyor.

Dilek Ağacı uygulamasını online platforma da taşıyan Penti, 5 Aralık tarihinden itibaren Penti Facebook sayfasından 2014 dileklerini almaya başlayacak. Sayfayı ziyaret edenler online olarak dileklerini dilerken, Penti'den 50 TL'lik hediye çeki kazanma şansını da yakalayacak. Penti Dilek Ağacı uygulamasına http://bit.ly/PentiDilekAğacı linkinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zorlu Center Türkiye Penti Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title