Haberler

Cankurtaran Ailesi Tepkili: Düpedüz 5 Canımızı Katlettiler (2)

Cenazeler TOPRAĞA VERİLDİ Cankurtaran ailesinin cenazeleri Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından Kale köyüne getirildi.

Cenazeler TOPRAĞA VERİLDİ

Cankurtaran ailesinin cenazeleri Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından Kale köyüne getirildi. Kale Köyü Hizmet Evi'ne getirilen Göksel Cankurtaran, eşi Selay, kızları Selcan ve Fatma ile annesi Fatma Cankurtaran'ın cenazeleri araçtan indirilirken yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cenazeler daha sonra burada traktör römorklarına konularak cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Yıldızeli Kaymakamı Ahmet Can Pınar ve yakınları ile köy halkı katıldı. Namazın kılınmasının ardından cenazeler gözyaşları içinde köy mezarlığında yan yana defnenildi. Defnedilen kız çocuklarının mezarlarının içlerine yastık konulması dikkat çekti.

Yıldızeli Kaymakamı Ahmet Can Pınar, Cankurtaran ailesinin evine giderek taziye ziyaretinde bulunduktan sonra basın mensuplarına konuyla ilgili açıklamada bulundu. Kaymakamam Pınar, acı bir gün yaşadıklarını ifade ederek, "Maalesef 5 vatandaşımızı yitirdik ve az önce toprağa verdik. Ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Tarifi mümkünü olmayana bir acı. Söyleyecek çok fazla kelime de bulamıyorum. Sabah Cumhuriyet savcılarımızla görüştük. Olay anından itibaren gerekli tahkikata başladıklarını bildirdiler. Sorumluların bulunup en ağır şekilde cezalandırılması noktasında gerekeni en hızlı şekilde yapacaklarını ifade ettiler. Konu adili makamlara intikal ettiği için şu anda söyleyebiliceklerim bu kadar" dedi.

Bir gazetecinin kazada ihmal olup olmadığını sorması üzerine Kaymakam Pınar, "Herhangi bir yorum yapmam yanlış olur. Çünkü neticede konu adli makamlara intikal etti. Varsa sorumluları hak eden hak ettiği cezayı alacağı şekilde devletimizin Cumhuriyet savcıları tüm çalışmayı yürütecektir. Bundan hiç kimsenin de şüphesi olmasın" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Ahmet Can Pınar Cankurtaran Yıldızeli Politika Güncel Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title