Haberler

Eski Bakan Çağlayan: Siyaset Yapmaya Devam Edeceğim

Güncelleme:

17 Aralık sonrası Ekonomi Bakanlılğı'ndan istifa eden Zafer Çağlayan, Mersin'de düzenlenen mitingde, "Siyaset yapmaya devam edeceğim" dedi.

Mersin Anamur İlçe merkezini araç konvoyu ile gezen Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ı selamlayanlar olduğu kadar bozkurt işareti yapıp, ayakkabı kutuları gösteren vatandaşlarda oldu. Çarşı merkezinde bir konvoy turu atan Çağlayan ve beraberindekiler, daha sonra Ak Parti İlçe binası önünde düzenlenen mitinge katıldı. Çağlayan mitingde 2015'te siyaseti bırakmayı düşündüğünü ancak 17 Aralık operasyonundan sonra siyasete devam etme yönünde bir karar aldığını belirtti.

"BİZE KOMPLO YAPILDI"

İlçe Başkanı Ahmet Yıldırım, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sever ve Anamur Belediye Başkan Adayı Atilla Olçum'un ardından mikrofonu alan Çağlayan, kendilerinin faiz ve rantçı lobisinin musluklarını tıkadıkları için komploların yapıldığını söyledi.

OĞLUNUN TAHLİYESİNE YORUM YAPMADI

Konuşması sık sık partililer tarafından 'Dik dur eğilme' sloganları ile kesilen Eski Bakan Çağlayan, oğlunun tahliye edilmesi konusunda konuşmaktan kaçındı. 17 Aralık'tan itibaren mesai arkadaşları ve kendisine yapılanları bir komplo olarak değerlendiren Çağlayan, "2015 itibarı ile siyaseti bırakma kararı almıştım. Ancak 17 Aralık ve sonrasında bana ve aileme yapılan komploların ardından Mersinlilerden gelen destek telefonları ve 'yanındayız' mesajları. Ne olursa olsun, Sayın Başbakanımın yanında ne görev verirse bu can bende olduğu sürece siyaset yapmaya devam edeceğim. Zafer Çağlayan kardeşiniz bu parti için, bu millet için AK Parti'nin kapısında bekçilik bile yapar. Bundan da şeref duyar" dedi.

"CHP SADECE ÇENE YAPAR"

Ak Parti hükümetinin göreve geldiği günden bu yana yapmış olduğu hizmetlerin 14 bin sayfalık bir kitaba sığmadığını ancak CHP ve MHP'nin bu millete yaptıkları bir hizmetin olmadığını belirten Zafer Çağlayan, 'CHP bu millete ne hizmet etmiş. Biz bu millete hizmet ederiz, ancak CHP sadece çene yapar." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Çağlayan Anamur Mersin Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (57)

Günahbegunahbe@hotmail.com:

Allah Bu Milletin hakkını Yiyen Hepinizi Bildiği Gibi Yapsın.Amin diyenlerden allah rağzı olsun.

59
9
yanıtYanıtla
asknnhzr_73@mynet.com:

amiiiiiiiiin . bu yorumda kırmızıya basanlarında Allah belasını versin

yanıt0
yanıt0
DEMOKRATncevik_40@hotmail.com:

DURMAK YOK YEMEYE DEVAM.

53
9
yanıtYanıtla
ANANASknnhzr_73@mynet.com:

DURMAK YOK HIRSIZLIĞA DEVAM DİYOR

55
7
yanıtYanıtla
1234info@Mollebackensbygg.com:

vicdansiz oldugun suratindan bes belli

46
3
yanıtYanıtla
barden03a.k.goktas@hotmail.com:

Sana reyimi verdim geri istiyorum

44
5
yanıtYanıtla
karsvictor.louis@free.fr:

arkadaslar bakan kendini yanlis ifade etmis, aslinda calmaya devam edecem diyooo, ama bizim milllet anlamaz sanarki hizmet edecek millete

35
9
yanıtYanıtla
Dokundurmamak için!kacar_277@hotmail.com:

DokUnulmazlık war adam bırakırmı artık??ayrica saat onu emekli eder,bizde 30yil çalışır o saatin kordonunu alamayiz..

41
3
yanıtYanıtla
yavuzyavuzdemireloglu@hotmail.com:

YA HALA SEN NE YÜZLE ÇIKIYORSUN MİLLETİN KARŞISINA YEDİKLERİN YEHTMEDİMİ HALA YOLA DEVAM MI DİYORSUNUZ.

36
8
yanıtYanıtla
VATAN EVLADIvatanevladi@hotmail.com:

Saatin kökenine inelim biraz.youtube'da 'Hayırsever Reza Memurun Bahşişini Baştan Veriyor ' yazıp dinleyi LÜTFEN!!!!

39
3
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title