Haberler

Boğulan Kardeşlerin Cenazeleri Toprağa Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cenazelerin musallaya getirilmesi- Cenaze namazının kılınması Boğulan kardeşlerin cenazeleri toprağa verildi- Bayburt'ta, Çoruh Nehri'nde akıntıya kapılarak boğulan iki kardeşin cenazeleri toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cenazelerin musallaya getirilmesi- Cenaze namazının kılınması Boğulan kardeşlerin cenazeleri toprağa verildi- Bayburt'ta, Çoruh Nehri'nde akıntıya kapılarak boğulan iki kardeşin cenazeleri toprağa verildi. Bayburt'ta, Çoruh Nehri'nde akıntıya kapılarak boğulan iki kardeşin cenazesi toprağa verildi.Merkeze bağlı Baksı köyünde, serinlemek için girdikleri Çoruh nehrinde akıntıya kapılarak boğulan, Ferhat Yıldırım ile kardeşi Melih Yıldırım'ın cenazeleri otopsi için kaldırıldıkları Bayburt Devlet Hastanesi morgundan alınarak Darıca köyüne getirildi. Köy camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında 2 kardeşin cenazesi toprağa verildi.Cenaze namazına baba Dursun Yıldırım, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Garnizon Komutanı ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ferhat Yıldırım Bayburt Darıca Politika Güncel Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title