Haberler

Bodrum İkizini Dinlemedi, Motosikletiyle Ölüme Gitti İkizini Dinlemedi, Motosikletiyle Ölüme Gitti

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, yeni aldığı motosikletiyle karşıdan gelen otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü 35 yaşındaki Ayhan Şengül yaşamını yitirdi.

Yaşar ANTER / BODORUM (Muğla), (DHA)

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, yeni aldığı motosikletiyle karşıdan gelen otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü 35 yaşındaki Ayhan Şengül yaşamını yitirdi. Şengül'ün ehliyetine alkollü yakalandığı için geçen hafta el konulduğu belirlendi. İkizinin öldüğünü haber alarak olay yerine gelen Hakan Şengül, "Kardeşim sana bu motosiklete binme demiştim" diyerek gözyaşı döktü.

Bodrum Belediyesi'nde şoför olarak çalışan evli, iki çocuk babası Ayhan Şengül dün (salı) saat 23.00 sıralarında, yeni aldığı plakasız motosikletiyle Mumcular Beldesi'nden Bodrum merkez ilçeye bağlı Meşelik Köyü'ndeki evine gitmek üzere yola çıktı. Mumcular Ovası Mevkisi'ne geldiğinde Şengül'ün kullandığı motosiklet karşıdan gelen Emrah Hasar'ın (35) kullandığı 18 AL 930 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosikletinden asfalta fırlayan kaskı takılı motosiklet sürücüsü Şengül, yaşamını yitirdi. Kontrolden çıkarak yol kenarındaki tarlaya uçan otomobilin bir otolde temizlik görevlisi olan sürücüsü Emrah Hasar, yanındaki eşi Pembe Hasar (29) ile Özkan Yıldırım (32) ise yaralandı. Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Acı haberi alarak olay yerine gelen Şengül'ün ikizi Hakan Şengül ve babası Ahmet Şengül sinir krizi geçirdi. Hakan Şengül, "Kardeşim sana bu motosiklete binme demiştim" diyerek, ağladı.

Cesedi Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan motosiklet sürücüsü Şengül'ün bir hafta önce alkollü yakalandığı için ehliyetine el konulduğu ortaya çıktı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayhan Şengül Hakan Şengül Ahmet Şengül Muğla Politika Güncel Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title