Haberler

Bingöl?de Kar Eğlencesi

Bingöl'de kar eğlencesiDiyarbakır, Mardin ve Şırnak'ın bazı ilçelerinde yaklaşık 3 ay süren sokağa çıkma yasağı ile çatışmalı ortam devam ederken Bingöl'de, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle Bingöl Belediyesi'nin düzenlediği kayak etkinilğine katılan vatandaşlar, doyasıya eğlendi.

Bingöl'de kar eğlencesi

Diyarbakır, Mardin ve Şırnak'ın bazı ilçelerinde yaklaşık 3 ay süren sokağa çıkma yasağı ile çatışmalı ortam devam ederken Bingöl'de, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle Bingöl Belediyesi'nin düzenlediği kayak etkinilğine katılan vatandaşlar, doyasıya eğlendi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 28 Şubat'ta açılışını yaptığı Hesarek Kayak Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe katılan vatandaşlar, naylon, leğen ve kızakla, Mart ayında kayak yapmanın keyfini yaşadı.

Belediyenin tahsis ettiği araçlarla kayak tesislerine taşınan vatandaşlara, ücretsiz leğen ve kızak dağıtıldı. Kayak tesisleri imkanlarından ücretsiz yararlandırılan bazı vatandaşlar ise naylon ve leğenlerle kaymayı tercih etti.

"Kültürümüzü yaşayalım yaşatalım programı" adlı SODES projesi kapsamında kışın da leğen ve kızakla kayma keyfini yaşayan çocuklardan Furkan Yüksel, "Haserek kayak tesislerindeyiz, henüz açılışı yeni yapıldı. Ortam güzel SODES projesi adı altında geldik. Çok eğleniyoruz, mutluyuz" dedi.

Leğenle kayak yapmanın keyfini yaşayan Yusuf Bürkek ise, "Bingöl Haserek kayak tesisleri çok güzel. Burada ayrıca kayak ve yemek dağıtımı yaptılar. Çok mutluyuz leğenlerle kayıyoruz çok eğleniyoruz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kendi eliyle ızgarada pişirdiği sucukları, etkinliğe katılan vatandaşlara ikram etti. Daha sonra müzik eşliğinde halay çeken vatandaşlar, mutlu bir pazar geçirerek akşam saatlerinde evlerine geri döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bingöl Belediyesi Diyarbakır Şırnak Mardin Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 16 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Kıran kırana mücadelenin yaşanacağı Survivor All Star 2024't Survivor kim elendi, Survivor kim gitti 16 Mayıs Perşembe? #121641616 #12161416 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kobani Davası'nda kimler ceza aldı, kimler beraat etti? Selahattin Demirtaş neden ceza aldı, suçu neydi? Burçlara göre doğal taş nedir? Hangi burç hangi doğal taşı kullanmalı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 3 nerede çekildi, hangi ilde? Eyvah Eyvah 3 konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 3 ne zaman çıktı, hangi şehir ve ilçede çekildi? Eyvah Eyvah 3 filmi konusu nedir? Eyvah Eyvah 3 oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 3 özeti! #128250 Kargo ile neler gönderilemez? Kargo ile ne göndermek yasak? İnci Taneleri CANLI izle! 16 Mayıs İnci Taneleri 15. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 16 Mayıs ATV Aldatmak 69. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title