Haberler

Belediye'de Hüzünlü Ziyaret

Güncelleme:

Adıyaman ve Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nden 40 kişilik bir heyet Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Aslan'ın kardeşi olan Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

3 Temmuz Salı günü gerçekleşen ziyarete, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ile birlikte 40 dolayında Adıyaman ve Malatya Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile merhum Cemal Aslan'ın diğer kardeşi Cevher Aslan ile oğlu Bekir Aslan da eşlik etti.

Duygulu ve hüzünlü anların yaşandığı ziyaret sırasında bir konuşma yapan Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda merhum Cemal Aslan'ın kardeşi İbrahim Aslan, ağabeyi Cemal Aslan'ın vefatından bugüne kadar Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın sürekli yanlarında olduğunu belirterek, teşekkürlerini iletti.

Aslan, "Ağabeyimiz Cemal Aslan'ın vefatından bugüne kadar olan süreçte acımızı bizimle paylaşan, acımıza ortak olan o günden buyana her zaman yanımızda olan Malatya Belediye Başkanı sayın Ahmet Çakır beye ailemiz ve Adıyaman basını olarak teşekkür ziyaretinde bulunmaktayız.

Cemal abime çalışma sürecinde yakın ilgi göstermesi, vefatından sonraki süreçte de yardımlarından ve acımızı paylaşmalarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Bundan sonraki süreçte Cemal Aslan'ın kardeşi olarak, Malatya Belediyesi ve Malatya Basınının bir kardeşi olarak Adıyaman'da olduğumuzu ve bundan sonraki süreçte de her zaman o ilişkilerin devamı için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı belirtmek istiyorum. Bu süreç içerisinde her zaman yanımızda olan başta Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere Belediye Başkan Yardımcımız Ertan Mumcu ve Protokol Müdürü Mustafa Katipoğlu'na da teşekkür ediyorum" dedi.

Aslan ayrıca kendilerine eşlik eden Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ile Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile basın mensuplarına gösterdikleri ilgiden dolayı şükranlarını sunduğunu söyledi.

Bir çalışanımızı değil aynı zamanda bir dostumuzu da kaybettik…

Merhum Cemal Aslan'ı rahmet ve minnetle andıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise ziyaretten dolayı misafir heyete teşekkür ederek, her kesimden merhum Cemal Aslan'ı sevenlerinin olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Çakır, "İnanıyorum ki bu sevgiler kendisine dua olarak dönecek ve orada inşallah rahat bir şekilde yatacak.

Önemli olan bir insan ahirete göçtükten sonra arkasında dua edilmesi ve güzel ifadelerde bulunulmasıdır. Kendisi bunu sağladı. Farklı kesimlerden çok sayıda seveninin olması gerçekten kendisinin ne kadar sosyal olduğunu, ne kadar insani olduğunu, ne kadar insanlarla diyalog içinde olduğunu gösteriyor. Biz kendisinden çok razıydık, memnunduk" dedi.

Sadece bir mesai arkadaşlarını değil, aynı zamanda bir dostlarını da kaybettiklerini kaydeden Başkan Çakır, "Kendisiyle birçok konuda görüş alışverişinde bulunurduk. Sağduyusuyla hiçbir olay karşısında önyargılı davranmazdı. Böyle güzel bir huyu vardı. İnsani ilişkileri son derece sağlıklıydı herkesle ilişki kurabilen, konuşabilen ve ölçüsünü de çok iyi ayarlayabilen bir yetenekteydi. O açıdan biz büyük bir personelimizi, ekibimizden büyük bir parçayı kaybettiğimiz gibi aynı zamanda bir dostumuzu arkadaşımızı kaybetmiş olduk.

Onun boşluğunu hep hissettik bundan sonrada hep hissedeceğiz. Mekanı cennet olsun nur içinde yatsın. Sizlerinde bir kez daha başı sağ olsun Allah sabırlar versin" şeklinde konuştu.

Misafir heyetle birlikte öğle yemeği yiyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, burada yaptığı açıklamada, merhum Cemal Aslan'ın ismini bir tesise vererek adını orada yaşatacaklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Ahmet Çakır Cemal Aslan Adıyaman Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title