Haberler

Başkan Görmez "Torbalı Sahipsiz Değil"

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılından beri Torbalı'da devam eden, su ve kanalizasyon şebekelerini yeni çalışmalarının tamamlandığı Karşıyaka Mahallesinde sıcak asfalt dökümüne başlandı.

Torbalı'nın baştan sonra tekrar yenileceğini, onarılmadık, asfaltlanmadık tek karış yerin kalmayacağını belirten Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez "gölge etmesinler başka ihsan istemem" dedi.

Torbalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez " Torbalı sahipsiz değildir, altyapı bitirilen, terk edilip gidilen, yarım bırakılan, tahrip edilen bir tek karış yer bırakmayacağız, ilçemizi baştan sona kadar yeniden onaracağız, yeniden ayağa kaldıracağız, yaşanılır hale getireceğiz" dedi. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, gerek makine parkı, gerekse personel ve malzeme bakımından bir sorunları olmadığını, sabırsızlıkla İZSU'nun hızlı biçimde çalışmalarını tamamlamasını beklediklerini kaydederek " İZSU'nun kazıları neticesinde maalesef ilçemizde ciddi bir hasar oluştu. Torbalı gibi ticaret ve sosyal hayatın böylesine yoğun olduğu yaşam alanlarında ilgili altyapı şirketleri bunu çok seri biçimde planlar, geceli gündüzlü çalışır ve profesyonel biçimde işi teslim ederler. İZSU bu konuda sınıfta kaldı. Torbalı'da iki yılı aşan plansız ,programsız bir şebeke yenileme çalışmasına mahkum edildik. Çok önemli bulduğumuz, değer verdiğimiz bu hizmet eziyete çevrildi. Ülkemizde yılları kapsayan bir su şebekesi yenileme işi örneği sanırım yoktur. Torbalı kuşkusuz sahipsiz değildir. Bunun böyle bilinmesinde fayda var. Öte yandan olumlu gelişmeler de var. İZSU'nun çalışmalarını tamamladığı bazı bölgeler var. Ekiplerimiz o bölgelere hızla müdahale ediyor, Sıcak asfalt dökülüyor, kavşaklar, kaldırımlar düzenleniyor, kilit parke taşları döşeniyor" şeklide konuştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (İZSU) tarafından Torbalı 'da yapılan içme suyu, kanalizasyon şebekesi yenileme kazıları ilçedeki ticareti, sosyal hayatı ve ulaşımı olumsuz biçimde etkilemesi vatandaşların çok büyük tepkilerine eden oluyor. Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü tarafından Torbalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne gönderilen 30.11.2017 tarihli bir yazıda, ilçede 270 Km uzunluğunda su şebekesi yenileme çalışmasına başlandığı, kazı yapılan alanların yine yüklenici firmalarca onarılacağı belirtilerek, ilçe belediyesinin herhangi bir onarıma ya da müdahaleye yetkili olmadığı vurgulanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adnan Yaşar Görmez Torbalı Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title