Haberler

Başkan Ahmet Çakır Doğalgazlı Otobüste İncelemede Bulundu

Güncelleme:

Toplu taşımada sürekli yenilikler yapan, devamlı olarak bir adım ötesinin hesabını yapan MOTAŞ, bu çerçevede çeşitli kurum ve kuruluşlarda incelemede bulunuyor.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır doğalgazlı (CNG - Compressed Natural Gas) otobüste incelemede bulundu.

MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı Malatya Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çakır'ın talimatları doğrultusunda teknik ekibiyle birlikte CNG (doğalgazlı araç)' li araç üreten fabrikaları gezerek araştırmalarını yerinde sürdürüyor. Alıcı ve ekibi bu kapsamda KARSAN, TEMSA ve BOZANKAYA firmalarını gezip ürettikleri CNG' li araçlar hakkında ayrıntılı bilgi aldıktan sonra firmaları test sürüşü için Malatya'ya davet etti.

Daha düşük maliyet, gürültü, yakıt emisyonu, eksoz partikülü ve CO2 emisyonu sağlayan CNG' li araçları Malatya'da test etmeyi amaçladıklarını söyleyen MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı, CNG' li otobüslerle test sürüşü yaptırdıklarını ve bu alanda en ekonomik ve çevre dostu araçları öncelediklerini belirterek: "Ulaşım sektörünün önde gelen firmalarının üretimini yaptığı doğalgazlı araç filoları Türkiye'nin birçok ilinde kullanılmaktadır. Biz de MOTAŞ olarak görüştüğümüz firmalardan test sürüşü için araç talep ettik. Test sürüşü için ilk araç TEMSA şirketinden geldi.

Doğalgazlı olan bu aracımıza Malatya'nın Yeşiltepe, Şoför Okulu - Üniversite, TOKİ ve Temelli - Üniversite güzergâhlarında test sürüşü yaptırdık. Araçla ilgili topladığımız verileri raporlayarak Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'a sunduk. Doğalgazlı araçlarla ilgili araştırmalarımız devam ediyor" açıklamasında bulundu.

MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı ve TEMSA yetkililerinden araçla ilgili bilgiler alan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, konuyla ilgili araştırmalara devam edilmesini isteyerek, Malatya ulaşımının daha etkin hale getirilebilmesi noktasında çalıştıklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Çakır Hasan Alıcı Malatya Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title