Haberler

Başbakan Davutoğlu Fahreddin Tivnikli'nin Cenazesine Katıldı

Başbakan DAVUTOĞLU FAHREDDİN TİVNİKLİ'NİN CENAZESİNE KATILDI (ek görüntüyle) İş adamı Fahreddin Tivnikli'nin cenaze namazına, Başbakan Davutoğlu, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız katıldı.

Başbakan DAVUTOĞLU FAHREDDİN TİVNİKLİ'NİN CENAZESİNE KATILDI (ek görüntüyle)

İş adamı Fahreddin Tivnikli'nin cenaze namazına, Başbakan Davutoğlu, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız katıldı.

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Yaşar KAÇMAZ / İstanbul DHA

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fahreddin Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı. Tivlikli'nin cenaze namazı ikindi namazının ardından Üsküdar Küçükçamlıca'da bulunan İlam Camii'nde kılındı. Cenazeye Tivnikli'nin kardeşi Abdullah Tivnikli'nin yanı sıra, Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, eski sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok katıldı.

Hellallik alınması öncesi konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı ve Fahreddin Tivnikli'nin dünürü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Tivnikli'nin temiz bir defterle ve güzel amellerle rabbine kavuştuğunu ifade ederek, "Ben 40 seneye yakın bir zamandan beri beraber çalışıyoruz. Hüdayi Vakfı'nı birlikte kurduk" dedi. Cenaze namazının ardından Başbakan Davutoğlu ve Abdullah Gül'ün kısa bir süre sohbet ettiği görüldü. Tivnikli'nin cenazesi Kuzguncuk Nakkaştepe Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fahreddin Tivnikli Ahmet Davutoğlu Numan kurtulmuş Abdullah Gül Politika Güncel Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title