Haberler

Atilla Olçum, Diyarbakır'daki Olayı Değerlendirdi

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum, Diyarbakır’da 2 polisin şehit edildiği Baro Başkanı Tahir Elçi’nin öldürülmesi olayına değinerek, “Bu milletin feraseti olduğu sürece bu milletin birliği beraberliği kardeşlik hukuku olduğu sürece başaramayacaksınız” dedi.

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum, Diyarbakır'da 2 polisin şehit edildiği Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesi olayına değinerek, "Bu milletin feraseti olduğu sürece bu milletin birliği beraberliği kardeşlik hukuku olduğu sürece başaramayacaksınız" dedi.

Eğitim Bir-Sen Tokat Şubesi'nce düzenlenen eğitimciler buluşması programı Yeşilvadi Sosyal Tesislerinde Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum'un katılımı ile yapıldı. Eğitim Bir-Sen Tokat Şubesi Başkanı Şaban Ceylan, açılış konuşmasında Bayırbucak Türkmenlerine yapılan saldırıya dikkat çekti. Ceylan, yaşanan katliama karşı dünya Müslümanlarından da dünyanın diğer süper güçlerinde de ses çıkaran olmadığını ifade ederek, "Türkmenlere senelerdir yardım gönderen her türlü imkanlarımızı onlarla paylaşmaya çalışan hükümetimize onun değerli temsilcilerine ayrıca selam gönderiyorum" dedi.

Ceylan'ın ardından kürsüye gelen Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum, konuşmasında Diyarbakır'da 2 polisin şehit edildiği Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesi olayına değinerek, "Tokat'tan, küresel akıllara, toplum mühendislerine bu ülkedeki taşeronlara da şuursuz, misyonsuz, vizyonsuz vatan hainlerine sesleniyorum. Bu milletin feraseti olduğu sürece bu milletin birliği beraberliği kardeşlik hukuku olduğu sürece başaramayacaksınız. Eğitim-Bir-Sen, Memur-Sen gibi sivil toplum kuruluşları olduğu sürece değerlerini medeniyetinden alan sınırlarını medeniyet değerlerinin çizdiği sivil toplum kuruluşları olduğu sürece başaramayacaksınız. Elinizi bu ülkenin üzerinden çekin" dedi.

Olçum, her 10 yılda bir iradesine ipotek koyulan iradesine balans ayarı çekilmeye çalışılan bir ülkede yaşadığımızı ifade ederek, "Her 10 yılda bir 5 yılda bir yapılan operasyonların farkındayız. Fakat bu millet hiçbir dönemde hiçbir süreçte asla ve asla değerlerini törpületmedi ve buna müsaade etmedi" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eğitim Bir Sen Atilla Olçum Tahir Elçi Diyarbakır Politika Güncel Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

title