Haberler

Antalya Valisi Altıparmak'tan Olimpiyatta Yer Alan 2 Sporcuya Destek

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, 2012 Londra Olimpiyatları'nda Türkiye kafilesinde yer alan Antalyalı 2 sporcu Nimet Karakuş ve Begül Löklüoğlu'na, dev organizasyon öncesi moral ve destek verdi.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, 2012 Londra Olimpiyatları'nda Türkiye kafilesinde yer alan Antalyalı 2 sporcu Nimet Karakuş ve Begül Löklüoğlu'na, dev organizasyon öncesi moral ve destek verdi.

Sporcuları, teknik heyeti ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Tarkan Tüzken'i makamında ağırlayan Vali Altıparmak, "Türkiye ve Antalya'nın kalbi sizlerle olacak. Katılmak, orada olmak ve Türkiye'yi temsil etmek çok önemli. Tabi bir de İstiklal Marşımızı söylettirirseniz, o çok çok ayrı" dedi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da 27 Temmuz'da başlayacak ve 12 Ağustos'a kadar devam edecek Olimpiyatlar'ın Türkiye kafilesinde, Antalya'dan 5 sporcu yer alacak. 16 branşta 114 sporcuyla mücadele edecek Türk Milli Takım kafilesinde 5 Antalyalı sporcudan 3'ü halihazırda takım kamplarında yer alırken, atlet Nimet Karakuş ve okçu Begül Löklüoğlu, Londra yolculuğu öncesi Vali Ahmet Altıparmark'ı ziyaret etti. Ziyarete Tarkan Tüzken, antrenör Alper Başyiğit, Okçuluk İl Temsilcisi Behiç Löklüoğlu da eşlik etti. Branşında dünya ikinciliği derecesi bulunan 19 yaşındaki Nimet Karakuş, aynı zamanda Türk kafilesinin en genç sporcusu olduğunu söyledi. Geçen yıl Avrupa'da katıldığı yarışlarda 2 salise gibi bir zamanla iki üçüncülük madalyası kaçırdığını anlatan genç atlet, "Bu beni daha da hırslandırdı. Bu sene 'Türkiye'ye madalya getirceğim. Madalyanın rengi sorun değil ama getireceğim' dedim. Elimden geleni yaptım. Tarihte de bir ilk. 100 metrede zenciler arasında dünya ikincisi oldum" diye konuştu. Olimpiyatlarda Türkiye'yi okçuluk branşında temsil edecek Begül Löklüoğlu ise daha önce dünya dördüncülüğü ve Avrupa birinciliği dereceleri bulunduğunu söyledi. Spora başlarken en önemli hedeflerinden birinin olimpiyatlara katılmak olduğunu kaydeden Löklüoğlu, "Bunu elde ettiğim için çok mutlmuyum" dedi. Aynı zamanda babası olan Okçuluk İl Temsilcisi Behiç Löklüoğlu ise kızının elde ettiği diğer derecelerle de çok mutlu olduğunu ama olimpiyatların ayrı bir yer olduğunu söyledi. Vali Altıparmak ise her iki sporcuya da "Türkiye ve Antalya'nın kalbi sizlerle olacak" diyerek, dev organizasyon öncesi moral ve destek verdi. Olimpiyatlara katılmanın, orada Tükiye'yi temsil etmenin başlı başına büyük bir sorumluluk olduğunu kaydeden Vali Altıparmak, alınacak derecelerin ise çok ayrı bir tat yaratacağını söyledi. Her iki genç sporcunun da uzun vadede Türkiye'yi temsil etme yetenek ve azminde olduğunu kaydeden Vali Altıparmak, "Her ikinizi de kutluyorum. Başka bir şekilde kutlamak üzere burada yeniden buluşuruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Altıparmak Begül Löklüoğlu Türkiye Antalya Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title