Haberler

Ahmet Hakan, Çocuklarına Kayyum Atanan Asena Atalay ve Caner Erkin'e "Çocuğunuza Sahip Çıkın" Diye Sitem Etti

Güncelleme:

Ahmet Hakan, çocukları için kayyum atanan Asena Atalay ile Caner Erkin'e "Kendinize gelin ve çocuğunuza sahip çıkın" diyerek sitem etti.

Köşe yazarı Ahmet Hakan,çocukları için kayyum atama talebinde bulunulan Beşiktaş'ın yıldızı Caner Erkin ile eski eşi Asena Atalay'a dünkü yazısında "Ey Asena ve Caner, çocuğunuza sahip çıkın" diyerek tepki gösterdi.

"KENDİNİZE GELİN, ÇOCUĞUNUZA SAHİP ÇIKIN"

Ahmet Hakan yazısında şunları söyleyerek eski evli çiftte sitem etti:

Ey Asena! Ey Caner!
Çocuğunuza, yavrunuza kayyum atanacak! Önü alınamaz bir travmayla baş başa kalacak çocuğunuz, yavrunuz. Madem bu çocuğu dünyaya getirdiniz... O zaman gereğini yapın! Bir araya gelip sorunlarınızı çözün! Kısacası kendinize gelin!

Ahmet Hakan, Çocuklarına Kayyum Atanan Asena Atalay ve Caner Erkin'e 'Çocuğunuza Sahip Çıkın' Diye Sitem Etti

MAHKEME ÇOCUĞA KAYYUM ATANMASINA KARAR VERDİ

Caner Erkin'in oğlunu alabilmek için açtığı velayet davasında mahkeme çocuğu temsilen davayı takip açısından küçük Çınar'a kayyum atanmasına karar verdi. Geçtiğimiz gün İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Caner Erkin'in avukatı Nazlı Kara ve Asena Atalay'ın avukatı Beyza Sındıraç katıldı. Karar aşamasına gelen davada Aile Mahkemesi Hakimi, Yargıtay Hukuk Kurulu'nun 'çocukların hakların korunması için kayyum atanması' yönünde nisan ayında bir karar açıkladığını, bu nedenle de velayet davalarında çocukları temsilen kayyum atandıktan sonra karar vereceğini belirtti.

ÇOCUĞUN KİMDE KALACAĞINA AİLE MAHKEMESİ KARAR VERECEK

Hakim, Çınar'a kayyum atanması için Sulh Hukuk Mahkemesi'ne ihbarda bulundu. Sulh Hukuk Mahkemesi Çınar'a bir kayyum belirledikten sonra, velayetin değiştirilmesi davasında Çınar'ın anne Asena Atalay'da mı yoksa baba Caner Erkin'de mi kalacağına aile mahkemesi karar verecek.

Ahmet Hakan, Çocuklarına Kayyum Atanan Asena Atalay ve Caner Erkin'e 'Çocuğunuza Sahip Çıkın' Diye Sitem Etti

Ahmet Hakan, Çocuklarına Kayyum Atanan Asena Atalay ve Caner Erkin'e 'Çocuğunuza Sahip Çıkın' Diye Sitem EttiAhmet Hakan'ın yazısı...

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Asena Atalay Caner Erkin Magazin Spor Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (33)

Wwwwwwww:

Batiyah ,marketimiz bugu % 40 indirimde salça 22,99 baldo 17.99 dana kuşbaşı 97.99 tuvalet kağıdı 32 li 67.99 organik domates 11.45 orijinal ABD doları halkbankamizda 3.75 yetişen alır

10
9
yanıtYanıtla
Kendirci:

Yaptığın yorumdan nereye mensup olduğun anlaşılıyor .Halkbank fetöcüler ve abd nin kumpasında.Ayrıca 3,75 e işlemlerin hepsi iptal

yanıt3
yanıt4
bilen:

yahu bu adamda her şeye maydonoz oluyor yahu sen en iyi bildiğin kasiyerlik mesleğine dönsene. . . .

4
6
yanıtYanıtla
Osmanlı:

Ahmet Hakan candır adam gibi adamdır en azından her fikre saygı duyar bir tarafa yalakalık olsun diye kimseye hakaret etmez

2
5
yanıtYanıtla
Kılçık:

hade lan ordan cahil birde osmanlı yazmış,adam mürted olmuş sen haalaa neyi savunuyorsun derhal tövbe etmelisin.

yanıt1
yanıt0
Mavikurt:

Kıl çık

yanıt0
yanıt1
Emekli48:

Demek ki para mutluluk getirmiyormuş. İstediği zaman istediğini elde edebilenler mutlu degilmiş. Gerçek mutluluk; akşam yemeğinden sonra eşinle, o gün son taksitini ödedigin koltuklara oturup, karşılıklı kahve içmendir.

7
0
yanıtYanıtla
dr.titanic:

yazıklar olsun şu haberi duydumya artık ne diyeyim allah paranında malın mülkünde belasını versin.Ahmet hakan doğru söylemiş mesele çoçuk doğurmak yada doğurtmak değil sahip çıkmak ben gücüm olduğu kadar benim olmayan ama insan ve çoçuk olan yavrulara bakıyorum daha geçen ameliyat olması gereken bir bebeğimiz için kapı kapı kurum kurum dolaşıp ameliyat parasını çıkardık.bu arada onlar kendilerini biliyor doktor ve hastanemizde elini taşın katına soktular hepsi sağolsun allah razı olsun daha iyi insanlar ölmedi....

6
0
yanıtYanıtla
ertuğrul:

ana baba olamayıp yıllarca gözyaşı dökenler varmış. . pehhhh. biz çocuk sahibi oldukta ne oldu??? pokh mu var ağlıyonuz?! hayatın tadını çıkarın. . çocuklar büyüdükçe dertleri belaları bitmiyor. bence sevinmelisiniz gerizekalılar sizi!!!!!

2
3
yanıtYanıtla
Ruh ikizi:

Dolarda çaktırmadan sanki bukadar faiz artışı bişi yapmaz der gibi arttıkça artıyor battıkça batıyoruz çok şükür

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title