Haberler

Gümrükçüoğlu'ndan "Şov Değil İcraat Yapıyoruz" Açıklaması

Trabzon Belediye Başkanı ve Büşükşehir belediye başkan adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediyeciliğin şov değil icraat yeri olduğunu belirterek “Kimse bilmeden sağda solda poz verip şov yapmasın, bilmediği bir şey varsa sorup öğrensin” dedi.

Trabzon Belediye Başkanı ve Büşükşehir belediye başkan adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediyeciliğin şov değil icraat yeri olduğunu belirterek "Kimse bilmeden sağda solda poz verip şov yapmasın, bilmediği bir şey varsa sorup öğrensin" dedi.

Değirmendere mevkiinde bulunan Atıksu Ön Arıtma Tesisi'nde açıklamalarda bulunan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, görev süreleri boyunca yaptıkları derin deşarj çalışmaları hakkında bilgi verdi. " Trabzon'u yönetmeye aday olduğunu iddia edenler şov yapmayı bırakıp da anlamaya bu konudaki bilgileri öğrenip de öyle açıklama yapmaya dikkat etsinler" diyen Gümrükçüoğlu "Trabzon öyle şov yapmakla idare edilebilecek bir şehir değil. CHP Ortahisar ilçe başkan adayı demiş ki 'Bumu gururunuz'. O gösterdiği yeri bana değil daha önce belediye başkanlığını yapmış olan kendi adamlarına sorsunlar. 5 yıl süre ile derin deşarj ve ana kolektör sistemi sahil yoluyla bozulduğunu iddia etmelerine rağmen yapılabilmesi için tek bir adım atmışlar mıdır? Hayır. Biz 2009 yılında mesuliyetimizi belediye başkanlığını yürütmeye başladığımız anda derin deşarj ve ana kolektör sistemini yeniden devreye koyacak sistemi ihalesini derhal gerçekleştirmiş ve hayata geçirmişizdir" dedi.

Derin deşarj ana kolektör sisteminin yeniden devreye konulması ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Gümrükçüoğlu "Trabzon Moloz mevkiindeki derin deşarj ana kolektör sisteminden günde 130.205 m3, Değirmendere kolektör sisteminden günde 54.778 m3 ve yine Trabzon Havaalanı mevkiinden günde 26.438 m3 olmak üzere toplamda Trabzonumuzda şuanda 211.424 m3 kanalizasyon atığı arıtılmakta ve görüldüğü gibi derin deşarj ve ana kolektör sisteminin yapımıyla birlikte Trabzon'un hizmetinde bulundurulmaktadır. Toplam 4 milyon 36 bin 760 TL' ye yaptığımız bu projenin 1 milyon 500 bin TL'si Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü'nden ve 2,5 milyonu da belediyemiz kaynaklarından sağlanmıştır. Önce öğrenmek zahmetine, sormak zahmetine katlansınlar, şov yapmasınlar" şeklinde konuştu.

Atık suların Trabzon sahilinde diğer yerlerde denize verildiğini, onun için de şuanda bütün atıksular ve biyolojik atıksu projesini tamamlamak üzere olduklarını belirten Gümrükçüoğlu "Trabzonumuzu bir dünya kenti yapmakta atıksular ve derin deşarj sisteminin ötesinde biyolojik arıtmanın da gerçekleştirilmesiyle şehrin tüm su şebekesinin yenilenmesi yine şehrin yağmur suları projesinin gerçekleştirilmesiyle en büyük altyapı adımlarını gerçekleştirmiş olacağız. O fotoğraf çektirip de şov yaptıkları yerlerdekini de aynen atıksuların tümünü biyolojik atıksu arıtma projesi ile önümüzdeki 5 yıl içinde Trabzonumuza kazandıracağız. Hiç üzülmesinler yapılan hizmetlerden hasetlik duymasınlar. Bizi izlemeye de devam etsinler. Kendilerine saygılar sunuyoruz" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Değirmendere Ortahisar Trabzon Yerel Haberler

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Kenan Sofuoğlu'ndan çok konuşulacak Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı: 'Vekillik yaparım' demek hayatımın en büyük hatasıydı

Kenan Sofuoğlu'ndan çok konuşulacak Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı: 'Vekillik yaparım' demek hayatımın en büyük hatasıydı

İsrail basınından skandal Eurovision manşeti: Sayemizde reyting gördünüz

İsrail basınından skandal Eurovision manşeti: Sayemizde reyting gördünüz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title