Haberler

Gto Başkanları Bartık ve Yener, Ankara'daki Saldırıyı Kınadı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, Türkiye’nin birlik ve beraberliğini hedef alan eylemlerin amacına ulaşamayacağını belirtti.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini hedef alan eylemlerin amacına ulaşamayacağını belirtti.

GTO Başkanı Bartık ve GTO Meclis Başkanı Yener, Ankara'da gerçekleştirilen bombalı saldırıya ilgili yaptıkları ortak açıklamada terörden ve kargaşadan medet umanların bu eylemlerle bir yere varamayacağını söyledi. Patlamada ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da şifa dileyen Bartık ve Yener, "Bu sabah ne yazık ki güne Ankara'daki bombalı saldırıyla başladık. Derin üzüntü içindeyiz. Patlamada hayatını kaybeden her can arkasında ya bir yetim ya da öksüz bıraktı. Milletimizin ve ailelerinin başı sağ olsun. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Terörü ve terörden beslenenleri bir kez daha lanetliyorum. Türkiye'nin kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Türkiye'nin birlik ve beraberliğini hedef alan eylemler amacına ulaşamayacaktır" ifadelerini kullandı.

Başkan Bartık ve Yener, saldırının ülkenin kardeşliğine ve huzuruna yapıldığını vurgulayarak, provokasyonlara da prim verilmemesi gerektiğinin altını çizdi. Sağduyuyla hareket edip gelişmeleri takip etmek gerektiğini söyleyen Bartık ve Yener, kaos ortamından faydalanmak isteyenlere fırsat vermemek gerektiğini kaydetti. Başkanlar, ülkenin doğusundan batısına herkesin birlik ve beraberlik mesajları vererek şerden nemalanmak isteyenlerin heveslerini kursaklarında bırakmasını istedi.

Bartık ve Yener, böyle günlerde her zamankinden daha fazla kenetlenilmesi gerektiğini de ifade etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Odası Ali Yener Türkiye Yerel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title